Kategóriák
  Szűrés
  Ár
  1 855 Ft - 13 990 Ft
  Márka
  (1)
  (1)
  (1)
  (5)
  Korong átmérő
  (2)
  (6)
  Termék státusza
  Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló

  Faforgácsoló korong, Fastrukturáló kefe


  Sorrend:

  Debreceni bolti készlet:
  2 db
  Debreceni bolti készlet:
  1 db
  Debreceni bolti készlet:
  9 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db

  Sorrend:

  Faforgácsoló korong vásárlásával kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok

  Mikor érdemes faforgácsoló korongot használni?

  Először is érdemes elővenni egy csiszolót, amibe be tudjuk helyezni a korongot és használni tudjuk. Ezt akkor lehet nagyon hasznos használni, ahol nem tudunk síkba gyalulni vagy csiszolni vagy esetleg vágni, hanem arra van szükség, hogy idomuljon egy bizonyos amorf felülethez. Illetve természetesen csak faanyagoknál használjuk ezt a korongot, ha azt szeretnénk, hogy hosszú ideig tudjuk magunk mellett tudni ezt a kiegészítőt.

  Mire érdemes odafigyelni a fadaráló korong használata során?

  Nagyon fontos a megfelelő munkaruha viselete, hiszen ezt a korongot egy csiszolóba vagy flexbe tudjuk befogatni. Elengedhetetlen, hogy megfelelő ruha illetve védőfelszerelés legyen, szemvédő, kesztyű, mivel a csiszolás során rengeteg mennyiségű faforgács fog keletkezni, ami nem szerencsés ha belemegy a szemünkbe, vagy ha esetleg egy szálka beleállna a kezünkbe, ezért sose feledkezzetek meg erről az első lépésről sem.

  Hogyan használjuk a faforgácsoló korongot?

  Ahogy már fentebb említettük a fadaráló korongot általában valamilyen csiszolóba szoktuk belehelyezni, leginkább sarokcsiszolóba, illetve ahogy a nevéből is adódik, faanyagoknál javasolt ennek a használata, hiszen más anyagoknál könnyebben és gyorsabban tudjuk roncsolni a felületét, ha esetleg acél vagy fém anyagoknál akarjuk ezt a korongot használni. Egyszerűen fel kell helyezni a csiszolóra és máris kezdhetjük a barkácsolást. Sokszor olyan esetekben is ezt a kiegészítőt és csiszolót szoktuk használni, ahova nagyobb szerszámmal már nem férünk be, ezért nagyon hasznos kiegészítője lehet a gyűjteményünknek.