H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Faforgácsoló korong, Fastrukturáló kefe

13termék 113
13termék 113

Faforgácsoló korong vásárlásával kapcsolatos leggyakoribb kérdések és válaszok

Mikor érdemes faforgácsoló korongot használni?

Először is érdemes elővenni egy csiszolót, amibe be tudjuk helyezni a korongot és használni tudjuk. Ezt akkor lehet nagyon hasznos használni, ahol nem tudunk síkba gyalulni vagy csiszolni vagy esetleg vágni, hanem arra van szükség, hogy idomuljon egy bizonyos amorf felülethez. Illetve természetesen csak faanyagoknál használjuk ezt a korongot, ha azt szeretnénk, hogy hosszú ideig tudjuk magunk mellett tudni ezt a kiegészítőt.

Mire érdemes odafigyelni a fadaráló korong használata során?

Nagyon fontos a megfelelő munkaruha viselete, hiszen ezt a korongot egy csiszolóba vagy flexbe tudjuk befogatni. Elengedhetetlen, hogy megfelelő ruha illetve védőfelszerelés legyen, szemvédő, kesztyű, mivel a csiszolás során rengeteg mennyiségű faforgács fog keletkezni, ami nem szerencsés ha belemegy a szemünkbe, vagy ha esetleg egy szálka beleállna a kezünkbe, ezért sose feledkezzetek meg erről az első lépésről sem.

Hogyan használjuk a faforgácsoló korongot?

Ahogy már fentebb említettük a fadaráló korongot általában valamilyen csiszolóba szoktuk belehelyezni, leginkább sarokcsiszolóba, illetve ahogy a nevéből is adódik, faanyagoknál javasolt ennek a használata, hiszen más anyagoknál könnyebben és gyorsabban tudjuk roncsolni a felületét, ha esetleg acél vagy fém anyagoknál akarjuk ezt a korongot használni. Egyszerűen fel kell helyezni a csiszolóra és máris kezdhetjük a barkácsolást. Sokszor olyan esetekben is ezt a kiegészítőt és csiszolót szoktuk használni, ahova nagyobb szerszámmal már nem férünk be, ezért nagyon hasznos kiegészítője lehet a gyűjteményünknek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 045 Ft - 9 885 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!