Derekas munkanadrág

A derekas munkanadrág viselése több szempontból is nagyon fontos. Megvédi a munkavállalót az esetleges szennyeződésektől, védi a saját ruházatot, valamint nagyon praktikus lehet az adott munka során. Fő szempont, hogy kényelmes legyen és minden téren ki tudja viselője használni az előnyeit.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
6 490 Ft - 18 690 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Méret
Nem szerint
Termék státusza
Szűrés és rendezés
113 termék
113 termék

Hétköznapi viselet munka közben, a derekas munkanadrág

A gyártók ma már nem csak arra figyelnek oda a munkaruházatok gyártásánál, hogy praktikusak legyenek és kényelmesek – persze még mindig ezek a legfontosabb szempontok - de nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy megfeleljenek az aktuális divatnak. Aki kicsit is igényes magára, emellett a munkaköri leírása is lehetővé teszi, hogy a saját maga által kiválasztott ruhában dolgozzon, annak biztosan elnyeri tetszését az általunk kínált derekas munkanadrág valamelyik típusa. Ezekben a darabokban nyugodtan végig lehet sétálni úgy az utcán és a munkaterületen, hogy nem kell kényelmetlenül éreznie magát a viselőjének.

 

derekas munkanadrág

Munkanadrágok, melyek feledtetik a munkával járó nehézségeket

Webáruházunkban számos olyan derekas munkanadrágot talál, mely garantáltan megéri az árát. Nem kell pár hét használat után eldobni, vagy javítani őket, hiszen ha rendeltetésszerűen vannak használva, akkor hosszú ideig hű társként szolgálnak a munkafolyamatok elvégzése közben. Széles kínálatunk között megtalálja a Yato derekas munkanadrágokat. Mint tudjuk, a Yato által piacra dobott termékek az egyik legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkező szerszámok és barkácskiegészítők. Ha otthoni használatra szánja a Yato derekas munkanadrág valamelyik típusát, tudni kell, hogy felső kategóriába tartozó darabot fog viselni munkája során. A zsebek nagyon sok szerszámot és a munkához szükséges kiegészítőt képesek elnyelni. Egy szerszámosládát nem minden esetben tud az ember magával vinni mondjuk egy magaslati helyszínre, erre nyújt tökéletes megoldást egy olyan Yato derekas munkanadrág, ami rendelkezik zsebekkel. Több méret is megvásárolható nálunk, hogy mindenki megtalálja a legtesthezállóbb viseletet.

 

A Neo márka a derekas munkanadrágok terén is hódít

A Neo márka olyan megbízható szerszámokat és kiegészítőket kínál, amelyeket egyaránt jellemez a tartósság, a megbízhatóság és többek között a magas minőség. A márka magával szemben is magasra tette a mércét, így nem meglepő, hogy a termékei a vásárlók kedvencei. A Neo derekas munkanadrágok a legjobb anyagból készülnek az igényes felhasználók számára. Zsebekkel vannak ezek a típusok is ellátva, melyekbe sok minden elfér és nagyon strapabírók.


Milyen anyagból készülnek a legjobb derekas munkanadrágok?

Ma már többféle anyag felhasználásával gyártják a legjobb minőségű munkaruházatokat. A webáruházunkban kínált munkanadrágok egy része farmerből készül, aminek a kényelem és a praktikum a fő jellemzője.  Alkalmas szinte minden tevékenységhez, gyalogláshoz, munkálatokhoz. A Neo farmer munkanadrágon több zseb is található, ami nagyban megkönnyíti a munkafolyamatokat. Itt meg kell említeni, hogy a farmer természetes pamutból áll és különleges technológiát igényel a gyártása. Természetesen többféle minőségű lehet maga a farmer anyag, de a Neo márka ruházatai magas minőségűek. Mivel a poliészter anyag nagyon népszerű a textiliparban, így a derekas munkásnadrágok gyártásánál is előkerülnek, mert nagyon jól megmunkálhatók és jól kombinálhatók a pamuttal. Egyik fő előnye, hogy kitűnő hőszigetelő képességük van és a legtöbb oldószerrel szemben nagy ellenállóságot mutatnak. Nem könnyű így kárt tenni bennük, ezért is szeretik a munkaruházatoknál használni.

 

A derekas munkanadrág, mint munkaruha

Sokszor nem is gondolunk arra, milyen veszélyeket is rejthet magába egy adott feladat. Alapvető, hogy a munkakörnyezet biztonságos legyen, ezt a munkáltatónak és a munkavállalónak is egyaránt biztosítania kell. A környezet mellett, nagyon fontos a ruházat is. A derekas munkanadrágnak, mint az összes munkaruhának, az a célja, hogy a munkavállaló munkaköri feladatának ellátása közben a saját utcai öltözetét megvédje a nagymértékű szennyeződéstől és a gyorsabb elhasználódástól. Ezeknek a daraboknak a tisztítása és a karbantartása a viselőjét terheli, de erre vonatkozóan pontos utasítást talál a bennük lévő címkén. Ezen szabályok betartása mellett, garantáltan hosszú ideig élvezheti a nadrágok előnyeit.

Ne feledkezzen meg a fej és arcvédelemről  sem, ami szintén nagyon fontos egy munkaterületen. Kérdés esetén keresse fel bátran munkatársainkat, akik készséggel állnak mindenben rendelkezésére.

 

Miért fontos a speciális munkaruha, derekas munkanadrág?

A legtöbb munkahelyen külön leírás szabályozza, mit is viseljen a munkavállaló, ennek fontos munkavédelmi okai vannak. Továbbá az időjárásállósága fontos szempont kell legyen, ahogy a hőszigetelése is lényeges. Főbb szempontok a biztonság, kényelem, tartósság, kopásállóság, a speciális védelmi funkciók (veszélyes munkavégzés esetén különösen). Általános munkavégzésre legtöbbször bármelyik munkaruha megfelel, azonban nagyobb fizikai igénybevétel esetén érdemes jól átgondolni, mire is van szükségünk.

A láthatósági jelzések különösen esti/éjszakai munkavégzés esetén kihagyhatatlan elemek.

 

Milyen speciális anyagú munkanadrágot kaphatsz nálunk?

Ripstop: szakadásálló anyagú nadrág. Ez egy megerősített szövettípus, amelynek fő tulajdonsága, hogy az esetleg megindult szakadást vagy repedést nem engedi tovább terjedni, azaz nagy a szakítószilárdsága.

 

Oxford anyag: 100% poliészter, ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, zsírokkal, olajokkal, szerves oldószerekkel, a hígított savakkal és lúgokkal, maró anyagokkal való érintkezésnek. Alacsony és magas hőmérsékletre egyaránt jól reagál. Roppant erős anyag.

 

További előnyei a derekas munkanadrágnak

  • Oldalzsebek, multifunkciós céllal
  • Névbevarrás lehetőség egyes típusokban
  • Fényvisszaverő nyomatok a láthatóság miatt
  • Méretek elérhetők: XS-XXXL.ig
  • Cordura szövettel készült térdkialakítás megkönnyíti a munkavégzést
  • Szabályozható derékbőség megkönnyíti a nadrág testre szabását, kényelmi szerepe jelentős
  • Ellenáll a kopásnak, időjárásnak
  • Tartósságnövelő varratok
  • Szabványnak megfelelő kialakításuk megfelel a munkavédelmi előírásoknak
  • Divatos, mindennapi használatra alkalmas darabok

 

Női munkanadrágjaink alkalmazkodnak a női testalkathoz, az összes korábban ismertetett praktikus és nagy munkabiztonságot jelentő tulajdonságai mellett.

 

Gyakori kérdések derekas munkásnadrág választásával kapcsolatban

Milyen minőségű a Neo derekas munkanadrág?

A Neo által gyártott termékek csak minőségi anyagok felhasználásával készülnek, így a derekas munkanadrágokat is a magas minőség jellemzi. Szakadásmentesek és garantáltan tartósak.

Mennyire kényelmesek a Yato munkanadrágok?

A legmodernebb anyagból készülnek a Yato által gyártott nadrágok, amelyek nem csak a kényelmet biztosítják, hanem nagyon praktikusak is. Egy 12 órás műszak után sem érzi kényelmetlennek, mert ha a megfelelő méretet válassza, sokáig tart a komfortérzet.

Hogyan kell mosni a derekas munkanadrágokat?

A szennyeződés mértékétől függően, érdemes külön mosni az utcai viselettől. A ruházat mindegyike tartalmaz egy címlét, melyen megtalálható az is, hány fokon érdemes mosni.