Botmixer

A botmixerek, turmixok, aprítók a konyhák leggyakrabban használt berendezései akárcsak egy kávéfőző. A botmixerek könnyűek, egyszerű a kezelésük, és ha megfelelő teljesítményűt választ, gyerekjáték a turmixolás velük. Létezik többfunkciós típus is, ezekkel italkészítés, habverés, aprítás is elvégezhető. A Profibarkácson a konyhai és háztartási gépek mellett szinte bármilyen kéziszerszámot vagy gépet beszerezhet, ami a munkához, barkácsoláshoz vagy a ház körül szükséges lehet.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
2 termék
2 termék

Botmixer, botmixer szett választása

Botmixer vásárlása előtt a legfontosabb eldönteni, hogy csak turmixolásra használnánk az eszközt, és elég egy botmixer magában, vagy inkább szettben szeretnénk, melyek számos más kiegészítővel is rendelkeznek és segítséget nyújtanak habverés, tésztakészítés, keverés, italkészítés vagy aprítás esetén is.

Webáruházunkban többfunkciós és egyfunkciós (gasztro) botmixerek is választhatók a népszerű lengyel gyártótól, a LUND-tól.

 

Botmixer anyaga

Botmixerek választásánál fontos, hogy jó minőségű darabot válasszon, hiszen minden nap étellel fog érintkezni, nem mindegy mennyire áll ellen a kihívásoknak és milyen könnyű tisztítani. A legjobb, ha a szára és pengéje rozsdamentes acélból készült, a motoregysége pedig műanyag burkolattal van ellátva. Manapság már vezetékes és vezeték nélküli típusokat is választhat igény szerint.

Botmixer, rúdmixer kialakítása

A botmixereknél elvárás, hogy kényelmes, de biztos fogást biztosítsanak használat közben. A jó minőségű botmixerek ergonomikus kialakítással rendelkeznek, és fogófelületükön csúszásmentes kialakítás vagy bevonat is található. Van, amikor a botmixert hosszú percekig használni kell egyfolytában, nem mindegy, hogy mennyire kényelmes a fogása, tartása. Előnyös, ha a botmixer gombjai is kézre állnak és puha tapintásúak, hiszen használat közben szükség lehet az erősség változtatására vagy az eszköz kikapcsolására.

botmixer

 

A botmixerek teljesítménye

A motorjuk teljesítménye sem elhanyagolható szempont. Ajánlott direkt meghajtásút választani, melyek kiemelkedően magas fordulatszámon képesek dolgozni. Akár 18 ezres percenkénti fordulattal bírót is be lehet szerezni, de a legelterjedtebbek a 15 ezer fordulat/perc teljesítményűek. Sok botmixeren van két vagy több fokozatba állítási lehetőség, ami megkönnyíti a munkát, attól függően, hogy mit kell turmixolni, pürésíteni. Nagyszerű, ha a botmixer feje cserélhető, és így ugyanaz a motor több funkciót is képes ellátni. Pillanatok alatt lesz a botmixerünkből egy hatékony habverő, és nem kell erre két külön gépet beszerezni.

Praktikus botmixerek, rúdmixerek, botmixer szettek

Vásárlás előtt gondolja át, milyen konyhai gépeket szeretne kiváltani, hiszen egy komplett botmixer szettel akár robotgépet, habverőt, aprítót is képes kiváltani. Ezek a szettek tartalmazhatnak a botmixer fejen kívül habverő fejet, aprítót, jégvágó kést, mixerpoharat.

A legtöbb modern berendezés a motor rész kivételével mosogatógépben mosogatható, így a tisztántartásuk is gyerekjáték.

 

Mit tud egy LUND 4 in 1 botmixer?

Webáruházunkban többféle botmixer is rendelhető, és vannak, melyek több funkció ellátására alkalmasak. Ezek igazi nagyágyúk a konyhában, hiszen számos munkafolyamatnál bevethetők, mégis kis helyet foglalnak és nem kell több gépet is beszerezni az egyes feladatok elvégzéséhez. A LUND 4 in 1 botmixer egy többfunkciós berendezés, 700-1100 W teljesítménnyel, sebességszabályozási funkcióval, turbó móddal. Turmixolás, italkészítés, habverés, aprítás, percenként akár 15.000-es fordulatszámmal. Rozsdamentes penge és rozsdamentes acél habverő, kiegészítő tálca, 0,5 literes tartály habveréshez, 0,6 literes üveg csavaros kupakkal, penge és habverő állvány. Klasszikus fekete szín, rozsdamentes acél elemekkel, hatékony, bármely konyhába illik a megjelenése. Hosszú, több, mint 1 méteres kábellel.

A botmixer előnyei:

  • Többfunkciós - turmixolás, aprítás, hab kavarása és italkészítés. Megkönnyíti a főétel, a leves, a desszert és az ital elkészítését
  • Munkaminőség - garantált a nagy teljesítményű, 1100 W maximális teljesítményű motornak köszönhetően
  • Megjelenés - klasszikus, fekete szín, rozsdamentes acél elemekkel, minden konyhához illik
  • Sokoldalúság – a sima fordulatszám-beállítás megkönnyíti a kevert élelmiszerekhez való alkalmazkodást
  • Tárolás - a penge és a habverő állványa megkönnyíti a tartozékok tárolását

 

Botmixerek rendelése a Profibarkácsról 

Új, hatékony konyhai segítőtársát rendelje a Profibarkácstól! Nagyszerű áron juthat hozzá a lengyel gyártó kiváló minőségű és esztétikus, formatervezett gépeihez.