H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Debrecen Állások, Munka

debrecen állás

(Nyitott pozíciókhoz görgess lentebb!)

 

Megéri a Profibarkácshoz tartozni!

munka debrecenben

profibarkács csapat

 

 

Kollégáink véleménye

profibarkács dolgozók véleménye


JELENLEG NYITOTT POZÍCIÓINK DEBRECENBEN 

A csapatunkat folyamatosan bővítjük, hisszük, hogy nem csak akkor lehet szuper csapattagot találni, amikor keresünk, hanem amikor elhozza az élet a találkozást. Debreceni álláshirdetéseinkhez. Így jelentkezési határidő nincs, kezdés pedig az épp nyitott lehetőségek alapján.

 

Nagykereskedelmi értékesítő munkatárs

Nagykereskedés nagy feladatokkal. Kezeld legújabb üzletágunkat! (szerszamnagykereskedes.hu)! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Értékesítési asszisztens

Segítsd az értékesítők munkáját, tartsd a kapcsolatot, tarts rendet a rendszerben! (szerszamnagykereskedes.hu)! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Értékesítő munkatárs

Képes vagy eladni bármit? Főbb feladatod a bejövő "meleg" hívok kezelése. Problémakezelés, kiegészítő termékek ajánlása és a legfontosabb, egy újabb elégedett ügyfél szerzése.  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Junior Termékmenedzser (román-magyar)

Webáruházunkban sok ezer termék található, a feladat ezek és az új termékek "csinosítása", paraméterek, technikai adatok keresése, szűrőrendszerbe integrálása, szexi termékleírások írása, képek, videók keresése, beillesztése. Mondd el barkácsnyelven a technikai adatokat!  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Csomagoló munkatárs

Beérkezett a rendelés, gyerünk a raktárba! Készítsd össze vásárlóink csomagjait! Reméljük imádsz pörögni és a koncentrálóképességed is a toppon van, szükséged lesz rá. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Bevételező munkatárs

A beszerző csapattag által megrendelt és beszállítókkal leegyeztetett bejövő árurendelések átvétele, ellenőrzése, majd polcok feltöltése a feladat. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

 

Szövegíró

Kifejezetten egyetemista fiatalokat keresünk rugalmas, otthon is végezhető szövegírói feladatokra. Előre meghatározott szabályok alapján kategórialeírásokat és egyéb szövegeket kell majd írnod. Darabszámos elszámolásban fogunk veled együttdolgozni. Akkor és ott csinálod, amikor csak szeretnéd, mi csak egy havi minimum darabot várunk el és hogy minőségi munkát végezz. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

 

Debrecen állás webáruháznál

Dolgoztál már online vállalkozásnál? Érdemes karrieredet olyan cégeknél építeni, akiké a jövő - az e-kereskedelem évről évre nő és messze vagyunk még a végétől. A Profibarkács 2010-ben indult és büszkék vagyunk az életútra amit eddig bejártunk. 2022-re már a 4. telephelyünkre költöztünk és több, mint 800 négyzetméteren várjuk a debreceni barkácsolni vágyókat és persze szolgáljuk ki az online megrendeléseket a Rigó utcában.

A célunk, hogy ne csak egy jó fizetést adjunk, hanem pályamodellt, igazi karriert biztosíthassunk a csapattársaknak. Nálunk mindenki a fejlődést választja, ezt kiszolgáljuk továbbképzési lehetőségekkel, céges könyvtárral és a testi-lelki fejlődést motiváló, elősegítő felsővezetéssel. A Profibarkács egy még viszonylag kicsi, emberarcú cég, aminek meg is szeretnénk maradni, akkor is, ha a csapattársak létszáma már bőven meghaladja majd a "családias" méretet.

 

Friss teljes munkaidős állások Debrecenben 

A Profibarkácsnál folyamatosan érkeznek az új munkalehetőségek, így érdemes vagy időről-időre visszanézni az oldalra, vagy akár nyitott pozíció nélkül is bejelentkezni, hiszen ha látunk benned fantáziát, megteremtjük számodra a helyet. Csillogó szemű dolgozni, fejlődni akaró csapattársakra mindig szükségünk van! 

Ha megtetszett a munkához, élethez való hozzáállásunk, jelentkezz hozzánk a fenti pozíciók oldalán található formon, vagy ha nem működne, vagy nincs számodra hirdetett pozíció, írj nekünk egy emailt itt: allas(KUKAC)profibarkacs.hu

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!