Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
KAMPÁNY - márc 18-24
Márciusi YATO akciók
Einhell Solo csomag akciók
Einhell márciusi akciók
Gördülékeny ügyintézésGrandiózus választék13 éve megbízható partnerElbűvölő ügyfélszolgálat Gördülékeny ügyintézésGrandiózus választék13 éve megbízható partnerElbűvölő ügyfélszolgálat Gördülékeny ügyintézésGrandiózus választék13 éve megbízható partnerElbűvölő ügyfélszolgálat Gördülékeny ügyintézésGrandiózus választék13 éve megbízható partnerElbűvölő ügyfélszolgálat

Profibarkács.hu Barkács Bolt és Webáruház

2020-ban berendeztük videóstúdiónkat, így Youtube csatornánkon hétről-hétre találkozhatsz termékösszehasonlító, márkabemutató videóinkkal. Néha pedig barkács nagyköveteink 1-1 otthoni projektjét mutatjuk be.
Kukkants bele videóinkba
2021-ben nagy fába vágtuk fejszénket: elindult nagykereskedelmi üzletágunk is. Így 5 márka termékének mi vagyunk a hivatalos online nagykereskedelme Magyarországon - keresd nálunk a Graphite, Verto, Neo, Topex és Top Tools termékeket.

Blog

A legprofibb barkács és szerszám webáruház

2010-ben indult a Profibarkács szerszám webáruház. Az azóta eltelt több, mint 10 évben Magyarország egyik legnagyobb szerszám webáruházává nőtte ki magát. Évente több tízezer rendelést szolgálunk ki, ügyfeleink megelégedésére. Célunk, hogy egy profi barkácsáruházat üzemeltessünk, ahol mindent megkaphatsz, amire csak szükséged van, a lehető legjobb kiszolgálási élmény mellett!

Profi barkács webáruházat üzemeltetni nem egyszerű. Rendkívül széles a termékpaletta, ráadásul sok-sok gyártó termékét keresik vásárlóink. Emiatt akár egy 1 futballpályányi raktárat is üzemeltethetnénk, akkor sem lenne lehetőségünk mindent raktáron tartani. Úgy gondoljuk, ugyanakkor, hogy egy barkácsboltba azért térnek be ügyfeleink, mert valamilyen problémát meg szeretnének oldani, így a fő alapelvünk, hogy legalább 1 kiegészítő termék mindenből elérhető legyen. Szuper és gyors kapcsolatban vagyunk képviselt gyártóinkkal, így szinte mindent azonnal be tudunk szerezni.

2021-ben újabb kollégákkal bővül csapatunk, így még profibb barkácsáruházat tudunk Neked csinálni. Feljesztéseink folyamatosak és a termékkínálat is bővül. 2020-ban gyakorlatilag megdupláztuk az elérhető termékek számát! Immáron több, mint 6600 féle gépet, 6300 fajta kéziszerszámot lehet nálunk kapni. Egyre nagyobb teret kap azonban a munkavédelem és munkaruha is. Feljeszteni fogjuk még ezen kívül a világítás és biztonságtechnikai termékkínálatunkat is. Az azonban még kevés, hogy sok termék legyen: munkatársaink folyamatosan dolgoznak rajta, hogy a legszuperebb termékleírások és legtökéletesebb paraméterezettség elérhetőek legyenek, hogy profi döntést tudj hozni.

Hitvallásunk, hogy profi szerszámot kapj barkács áron.

Profibarkács szerszámbolt Debrecen

A Profibarkács azonban nem csak barkács webáruház. Barkácsbolt Debrecenben, ahol már több éve személyesen is lehet vásárolni.

Jelenleg a 4028 Debrecen Rigó utca 4/b alatt várjuk vásárlóinkat. Ami csak raktáron van, a boltban is át lehet venni személyesen. Ha pedig valami éppen csak külső raktáron elérhető, személyesen is megrendelhető hozzáértő, kedves kollégáink segítségével. A debreceni barkácsboltot ha Google Maps segítségével keresnéd, akkor jó helyre hoz, de a telephelyre a másik bejáraton, az Optimus 92 Kft felől lehet megközelítni. A tájékozódás megkönnyítése végett már táblák jelzik az úton, hogy merre kell jönni. Ha szerszámra, barkácsgépekre, vagy egyéb műhelyfelszerelésre van szükséged, várunk szeretettel! 4 parkolóhelyünk is van, de ha épp tele van, akkor az épület jobb oldalán tovább kb. 40 hely vár, biztosan meg fogsz tudni állni. :)

Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod