H-P: 8:00-16:00

+36-1-323-77-21

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

kerti szerszám vásár

Az 5 Leghasznosabb Barkácsgép 30 Ezer Forint Alatt

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Ebben a bejegyzésben segítünk nektek felkutatni az 5 leghasznosabb barkácsgépet, melynek ára 30 ezer forint alatt van.

Tartalomjegyzék
Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt
Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Extol Premium akkus fúrócsavarozó
Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Scheppach JS 810 dekopírfűrész lézerrel
Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Hyundai HYD-81251 sarokcsiszoló
Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Yato 260 W rezgőcsiszoló
Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Novus elektromos tűzőgép J-105
Az 5 leghasznosabb barkácsgép és a szükséges egyebek

Biztosan mindenkinek van olyan ismerőse, aki legszívesebben felvásárolná a teljes barkácsáruházat, de legalábbis méteres listát tudna írni azokról a gépekről, eszközökről, szerszámokról, amelyeket szívesen látna a garázsban, a műhelyben. Ezek beszerzése viszont ritkán lehetséges egyszerre, anyagi korlátok miatt általában több év alatt gyűlik össze az eredeti „kívánságlista”. Megmutatjuk nektek, hogyan tudtok 150 ezer forintból hozzájutni az 5 leghasznosabb barkácsgéphez.

fúrógép

Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt

Akik szívesen barkácsolnak szabadidejükben, vagy otthon szeretik maguk elvégezni a ház körüli teendőket, kéziszerszámokon kívül szükségük van néhány barkácsgépre is. Ezzel kapcsolatban valószínű, hogy ahány embert kérdeznénk meg, melyeket tartaná legfontosabbnak, leghasznosabbnak, annyiféle választ kapnánk. A mi véleményünk szerint az alábbi 5 barkácsgép is lehet az, melyekkel a legalapvetőbb munkák elvégezhetők és 30 ezer forint/ db ár alatt beszerezhetők a Profibarkácson.

  • akkus fúrócsavarozó
  • dekopírfűrész
  • sarokcsiszoló
  • rezgőcsiszoló
  • tűzőgép

Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Extol Premium akkus fúrócsavarozó

Egy fúrócsavarozó alap szükséglet egy háztartásba. Még akkor is, ha a házigazda nem a barkácsolás megszállottja. Mindig adódik egy összeszerelendő polc, egy felrakásra váró fogas vagy egy leesett ajtófogantyú. Ha pedig egy akkumulátoros gépünk van, az sem gátol a probléma elhárításában, ha éppen nincs áram a környéken, vagy áramvételezési lehetőség. Bárhol számíthatunk rá!

Az Extol Premium akkus fúrócsavarozó az egyik kedvencünk. Ezt a kis tömegű, könnyen kezelhető, kényelmes és csúszásbiztos markolattal ellátott barkácsgépet 2 db LI-ION akksival kapod kézhez és 1 db gyorstöltővel, műanyag kofferben. A LI-ION akkumulátor nagy kapacitású, állandó tápfeszültséget biztosító, gyorsan tölthető és memóriaeffektus nélküli akksi. Az, hogy 2 darab akkumulátort is tartalmaz a gyári csomagolás, rendkívül praktikus, hiszen nekiindulhatunk 2 feltöltött akksival a munkának és szükség esetén egy gyors mozdulattal cserélhetjük is. A kétsebességes sebességváltóval lehetőség nyílik az adott feladathoz alkalmas fordulatszám beállítására. A beépített LED világítással a szűk, sötét helyeken is látjuk, mit csinálunk!

fúrócsavarozó

Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Scheppach JS 810 dekopírfűrész lézerrel

A dekopírfűrészeket fa, farostlemez, műanyag és fém vágására tervezték, a maximálisan vágható anyagvastagság minden gép esetén meg van adva.

A Scheppach JS 810 mindössze 2,5 kg-s kis dekopírfűrésze 810 W teljesítménnyel egy megbízható, univerzális dekopírfűrész. Vágható vele műanyag, fém, fa. Többféle szögben lehet vele vágni, hosszú párhuzamos vágások vagy ívek vágása is lehetséges. Elektronikus sebességállítási lehetőséggel és biztonsági zárral is rendelkezik. Lézer vezető könnyíti meg a vezethetőséget. A talplemezt beállíthatod gérvágásra 45 fokig. Ez a szuper kis készülék porelszívó adapterrel is rendelkezik, markolata kényelmes és csúszásmentes.

A csomag tartalmaz még imbuszkulcsot is, 3 fűrészlapot fához, 3 fűrészlapot pedig fémhez.

Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Hyundai HYD-81251 sarokcsiszoló

Egy jó kis sarokcsiszoló a barkácsolók egyik kedvenc eszköze, hiszen különböző kiegészítőkkel akár vágási, polírozási, csiszolási, tisztítási feladatokra is bevethető. A Hyundai 81251-es gépe 1050 W teljesítménnyel 11.000 percenkénti üresjárati fordulatszámmal igazán hatékony kis barkácsgép, súlya a 2 kg-ot sem éri el! Bírja a strapát, nem drága, egy kézzel is kényelmesen fogható.

hyundai sarokcsiszoló

Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Yato 260 W rezgőcsiszoló

A rezgőcsiszolók vagy más néven vibrációs csiszolók négyzet alakú talppal végzik el a felületek csiszolását, réteg eltávolítást. Főleg akkor tudjuk kihasználni az ilyen barkácsgépeket, ha nem kell a teljes festék- és vagy lakkréteget leszedni. Gyors simításra, kezelésre kiválóak. A Yato 260 W-os rezgőcsiszolója porszívórendszerrel és 13 ezres percenkénti fordulattal rendelkezik. A gép mindössze 1 kg, könnyű mozgatni, és 6 darab gyári csiszoló jár hozzá. Felújításnál is hasznát veszed majd, gyorsan lehet vele dolgozni.

Az 5 leghasznosabb barkácsgép 30 000 forint alatt – Novus elektromos tűzőgép J-105

Ez a sokrétűen használható Novus tűzőgép különböző kapcsokkal alkalmas textilek, szövetek, vékony fa profilok, drótháló, vékony fémlemezek rögzítésére, de papír, karton, fóliák, olajos vagy viaszos papírok, díszlécek, lambéria, sarok profilok tűzését is megoldja. Picit több, mint 1 kg a súlya, 20 lövésre képes percenként. Tárablakon keresztül végig jól látható a töltöttsége kapcsokkal, párhuzamvezetővel felszerelt, keskeny tűzőorra van. Biztonsági retesze segít elkerülni a baleseteket, csak a megfelelő helyzetben engedi utántölteni, kinyitni és használni. Biztos lehetsz benne, hogy egy nagyszerű tűzőgéped lesz, amit számos helyzetben tudsz majd hasznosítani.

Az 5 leghasznosabb barkácsgép és a szükséges egyebek

A barkácsgépeken kívül szükség van még stabil munkaasztalra, védőfelszerelésekre, minimum szemüvegre, kesztyűre. Korábban egy másik bejegyzésben írtunk arról, hogy mi az a néhány alap szerszám, eszköz, amit otthon érdemes tartani. Ha ezek, és a leghasznosabb barkácsgépek megvannak, már a felmerülő feladatok nagy részét el tudjátok végezni saját kezűleg is.

Természetesen az évek előrehaladtával egyre több gép, szerszám gyűlik össze a garázsban, műhelyben, hiszen mindig adódnak olyan feladatok, amelyek megoldásához újakat szerzünk be. Törekedj mindig arra, hogy amit veszel, az jó minőségű legyen, hiszen a jót csak egyszer kell megvenni. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor már pénzt adtunk valamiért, és a silány minősége miatt újra pótolni szükséges. Vedd meg egyszer, de akkor megbízható, inkább picit drágább terméket! Aztán haladj tovább, mindig apránként! Előbb-utóbb szuper funkcionális és strapabíró barkácsgép és szerszám összeállítás elégedett tulajdonosa leszel és nem lesz számodra megoldhatatlan feladat!

Kapcsolódó ötletek

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Ezermestereknek, alkalmankénti felhasználásra elegendő egy kisebb teljesítményű gép is, de bármilyen igénybevételnek is van kitéve, minden falhoronymarásnál be kell tartani a biztonsági előírásokat, melyek hozzátartoznak a falhoronymaró helyes használatához.

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Hogyan válassz akkumulátort a mai kor követelményeinek megfelelően? Ma ezt a témát járjuk körbe alaposan.

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!