H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Szállítási határidők

 

Ikon, amit láthatsz a termékeinknél

   

Jelentése


A termék azonnal szállítható, vagy boltunkban átvehető

A termék központi raktárunkban és/vagy beszállítóink raktárában 99% valószínűséggel elérhető.

Ha ezt az ikont látod a termék képén, akkor ezt a terméket ingyen szállítjuk futárral vagy csomagpontba neked (ha több terméked is van a kosárban és együttesen kell a szállítási feltételeknek megfeleljen, hogy ingyenesen szállítsuk erről bővebben a szállítás és fizetés menüpontban olvashatsz) 

Ha a TOP termék ikont látod a terméken, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy nagyon jó ár-érték arányú terméket vásárolsz, melyet sok más ügyfélnek is kiszolgáltunk már az évek során.

 

Felmerülő kérdések:

Mi történik, ha valami mégsincs raktáron?

Erre egy teljes folyamatszabályzást állítottunk fel. Mely a következő főbb lépésekből áll:

  1. Rendelést követően 1-3 munkanapon belül (termék gyártótól függően) tájékoztatunk, ha valamely termék nem elérhető. Ennek három módja lehetséges
    1. Kiküldünk számodra egy automata rendelés kezelő űrlapot, melyben jelezzük mely termék hiányzik, lesz-e még, ha igen akkor mikor, és mit javaslunk helyette. Te az űrlapon azonnal tudsz döntést hozni, hogy megvárod, megbontsuk, törüljük a rendelésed.
    2. Emailben: ha csak pár napot csúszik a szállítás, akkor a vállalatirányítási rendszerből küldünk számodra egy emailt melyben a várható érkezésről tájékoztatunk.
    3. Telefonon: ha mindenképp szükséges és elengedhetetlen, vagy gyors döntésre van szükség, akkor hívunk. 
  2. Mindig a legnagyobb igyekezettel segítünk megoldást találni a felmerült áruhiányra. A kérésednek megfelelően módosítjuk a rendelésed és elküldjük a csomagot számodra. 

Ha sürgősen szeretnéd használni a terméket, vagy határidőre kell szállítsunk, kérlek a rendelést követően vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy pontosabb tájékoztatást kapj a termékek elérhetőségéről.

Emailen: ugyfelszolgalat@profibarkacs.hu

Telefonon: +36 1 23 44 998

 

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!