Pavilon

A kerti pavilon egyre népszerűbb termék, így a gyártók igyekeznek folyamatosan újabb nagyszerű változatokkal előrukkolni, hogy minden vásárlói igényt képesek legyenek kielégíteni. A fix és mobil pavilonok akár családi összejövetelek, rendezvények esetén gyorsan felállíthatóak, de van kert, ahol árnyékolásra használják egész nyáron a kerti asztal körül vagy a jakuzzi felett. Amilyen gyorsan felállíthatóak, ugyanilyen gyorsan szét is szedhetőek. Sokkal olcsóbbak egy épített megoldásnál, és már oldalakkal rendelkező változatokban is léteznek.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
31 290 Ft - 999 990 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
14 termék
14 termék

A kerti pavilon funkciója

A napvitorlák és az árnyékoló hálók, napernyők mellett a kerti sátrak is praktikus megoldást nyújtanak az árnyékolásra, de ettől többet is nyújthatnak. A tűző napsugarak ellen védenek, ugyanakkor elbírnak egy nyári futó záporral és kerti dekorációnak sem utolsók. Egyes kertekben egész nyáron felállítva használják például épített tetők helyett, medence fölött, étkező hely fölött, de sok esetben csak 1-1 rendezvény, nagyobb családi esemény alkalmával kerülnek felállításra, majd lebontásra. Nagy előnyük, hogy külső helyszínen is könnyen telepíthetők, így egy születésnap, esküvő, rendezvény vendégeinek fogadása bárhol lehetségessé válik, ahol a kerti sátrak, pavilonok felállítása megtörténik.

A legtöbb kerti pavilon, kerti sátor fémvázas szerkezetű, ezeket könnyen fel lehet állítani, csavarok és fúró szükséges mindössze. Elsődlegesen az árnyékolás a funkciója, nagyon erős szélnek, viharnak és hosszadalmas, sok csapadékkal járó esőzésnek nem tud ellenállni, emiatt a szezon vagy az adott rendezvény végével ajánlott szétszedni és védett helyre tenni. Nemcsak árnyékolni lehet velük, egy nagyobb kertben hangulatos kis sarkot lehet kialakítani egy pavilon felállításával, melyet oldalfalakkal akár teljesen el lehet szeparálni a kert többi részétől.

Luxus kerti pavilonok, party sátor

Léteznek olyan kiváló minőségű, állandó megoldásként funkcionáló kerti pavilonok is, melyek korrózió álló alumínium profilból készültek, tetejükön pedig üreges polikarbonát van, a szerkezet a törhetetlen 6mm-es üreges polikarbonát tábláival ellenáll az esőnek, a hónak, a jégesőnek és a káros UV sugárzásnak is. Nem olcsó, de hosszú távú megoldás, ráadásul dekoratív és megbízható.

Előnyei:

  • karbantartást nem igényel
  • korrózió álló
  • alumíniumprofil szerkezet, horganyzott összekötő acélcsatlakozókkal
  • a színezett polikarbonát elemek a tetején elegendő fényt engednek át, ugyanakkor kissé árnyékolnak is
  • beépített vízelvezető rendszere elvezeti a csapadékot
  • a beépített szellőzőnyílás biztosítja a levegőáramlást
  • görgethető akasztók segítségével rögzíthető az árnyékoló vagy szúnyogháló
  • minden szükséges rögzítő elem benne van a csomagban
  • LED világítás, árnyékoló, szúnyogháló külön megvásárolhatók

 

Kerti pavilon, összecsukható pavilon, kerti sátor

Az összecsukható típusok erős fémvázzal rendelkeznek, ezek stabilitást biztosítanak. Gyorsan és könnyen felállíthatóak, magasságuk szabályozható. Kültéri összejövetelekhez, szabadidős- vagy sporteseményekhez, partikhoz kitűnő választás. Többféle méretben és színben kaphatóak, van amelyik oldalfalakkal, van amelyik anélkül, de a napsütés, enyhe szél, néhány csepp eső ellen mindegyik véd. Nagy előnyük:

  • könnyen össze- illetve szétszerelhetőek
  • minden szükséges tartozék a gyári csomagolásban
  • olcsó és azonnali megoldás
  • hordozhatóak
  • helytakarékosan tárolhatók
  • sokféle méretben, színben, típusban kaphatók
  • anyaguk legtöbb esetben Oxford 600 D ( vízlepergető, erős, jó tartású, strapabíró anyag. Az anyag hátulján egy PVC réteg található ami biztosítja a vízzáró réteget. Elsősorban bőrdíszműves termékek és sportszerek gyártásához használják. Jó a színállóság és egy tartós anyag)
  • hordtáskában: ez egyszerűvé teszi a tárolást, szállítást, minden tartozék egyben marad
  • van olyan amin cipzáras ajtónyílás található illetve oldalsó „ablakok”

Kerti pavilonhozm party sátorhoz lábsúly

A fémvázas party sátrakhoz érdemes egy pavilon lábsúly szettet beszerezni, nagyon sokat segít a stabilitáson, és még ellenállóbbá teszi a szerkezetet. Erőteljes védelmet jelent a viharos szél ellen, mindenképpen megéri, hiszen a  lábsúly használatával nem kell attól tartani, hogy a sátor felborul vagy az alatta lévő terített asztalt kár éri.

Kerti pavilonok – számtalan alkalmazási lehetőség

Nemcsak árnyékolásra használhatók a kertben összejöveteleknél, ünnepségeknél, kerti partin, de sokan alkalmazzák például egész nyáron azért, hogy az árnyékolás mellett a kerti bútorok is védve legyenek a káros sugárzástól, esetleg autóbeállóként vagy kerti eszköz tárolóként. Praktikusak, hiszen az  alatta lévő dolgok védve lesznek  az UV sugárzástól és a csapadéktól.

Kerti pavilonok, kerti sátrak anyaga

A legtöbb kerti sátor vázszerkezete fém, mely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ütéseknek, karcolásoknak. Általában korrózióvédelemmel is ellátják a vázat a gyártók, hogy védve legyenek az  időjárási viszontagságaitól. Nem fakul a napfény hatására, és nem tudják kártevők, gombák károsítani. Különösebb karbantartást nem igényel.

A vászon részek legtöbbször UV és víztaszító erős polietilénből készülnek, melyből napvitorlákat, napernyőket, sátrakat, zsákokat, tasakokat is készítenek. Itt az anyagsűrűség lehet mérvadó választásnál, a vastagabb anyag természetesen tovább bírja majd.

Ha autója felé szeretne időtálló megoldást, a fedett, kültéri kocsibeállónik tökéletesen megfelelnek erre a célra.

 Kerti pavilon

Kerti pavilonok, összecsukható pavilonok óriási méret- és színválasztékban a Profibarkács webáruházban

Tekintse meg kerti pavilonjainkat webáruházunkban, biztos, hogy méretben, színben, felhasználási cél szerint meg fogja találni a megfelelőt. Figyelmébe ajánljuk a Palram gyártó különleges, minőségi termékeit, melyekkel hosszú távra megoldható a kertben az árnyékolás, szél, eső, jégeső elleni védelem építkezés nélkül,  tisztán, gyorsan, egyszerűen. 

 

Kérdések a kerti pavilon vásárlásával kapcsolatban

 

25-30 m2-es fedett területre lenne szükségem a vendégfogadásra, svédasztalhoz. Melyiket rendeljem meg?

A 3 x 9 méteres fehér party sátrunkat ajánljuk, alatta 27 m2 fedett helye lesz, és oldalfalai is vannak, leengedhetők vagy feltekerhetők tetszés szerint.

Kertbe árnyékolónak pavilont vagy napvitorlát vegyek?

Ha van mihez rögzíteni, napvitorla is megfelelő, de ha nincsenek tartó oszlopok, egyszerűbben felállíthat egy pavilont.

Rendezvényszervezéssel foglalkozunk, több darab kerti pavilont szeretnénk, melyik típust ajánlják?

A 3 x 3 méteres, vagy a 3 x 6 méteres party sátrak tökéletesen megfelelnek a célnak. A szükséges méretet válasszák ki, hogy mekkora sátrakra van igény és adják le a rendelést webáruházunkban.