Munkakabát

A munkaruha elsődleges funkciója a védelem. De nem szabad elfeledkezni a kényelemről sem, hiszen aki ebben dolgozik egész nap, az tudja, hogy a hatékonyság rovására is mehet egy kényelmetlen, itt-ott szorító, rossz anyagú munkavédelmi ruházat. A munkavédelmi kabát esetében is fontos, hogy munkája jellegéhez igazodjon. legyen kényelmes, és feleljen meg a munkavédelmi előírásoknak.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
4 190 Ft - 36 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Méret
Nem szerint
Vízálló
Kapucni
Termék státusza
Szűrés és rendezés
25 termék
25 termék

Miért fontos a munkavédelem, és a jó minőségű munkavédelmi kabát?

A munkavédelem azt jelenti, hogy biztonságos munkakörülményeket próbálunk teremteni azért, hogy elkerüljük az esetlegesen bekövetkezendő munkahelyi baleseteket, melyeknek akár súlyos, egészségkárosító hatásai is lehetnek. Nem csak a tiszta és rendezett körülmények, valamint a szerszámok járulnak hozzá a megfelelő munkavégzéshez, hanem nagy hangsúlyt kell fektetni a ruházatra is. Bár nyáron a 100 fokban az embereknek nem hiányzik a kabát viselete – bár itt meg kell jegyezni, sokszor a hűvös reggeleken elfér rajtunk -, debizonyos hideg körülmények között végzett munkakörök esetében  fontos lehet. A nyári hónapok kivételével, minden évszak megköveteli magának a biztonságos és időjárásnak megfelelő öltözéket, ezért ha még nem tette meg, most Önnek is célszerű beszereznie egy praktikus munkavédelmi kabátot.

A munkakabátok fejlődése

Régebben nem volt nagy választék a munkavédelmi kabátok területén. Sokan emlékszünk arra, hogy a hagyományos kék, vagy szürke szín dominált, és már messziről fel lehetett ismerni a kinézetről, hogy nem egy utcai viseletről van szó. Azután berobbantak a piacra a különböző színű darabok, így mindenki kiválaszthatta a legtesthezállóbb ruházatot. A gyártók törekedtek arra, hogy a kinézet és a funkció összhangban legyen. Ma már eljutottunk odáig, hogy alig lehet megkülönböztetni a mindennapi kabátoktól a munkavédelmi kabátokat, hiszen modern szabásúak, élénk színűek és a fiatalosak, de emellett ami a legfontosabb, hogy így is tökéletesen ellátják a feladatukat. Szerencsére mindenki tud olyan munkavédelmi kabátot beszerezni, mely igazodik az adott munkakörülményekhez.

A márka, ami nem okoz csalódást, munkavédelmi kabát esetében sem

Mint tudjuk, a gyártók örökösen csak versengenek egymással. Melyik gyártó terméke a legjobb? Melyik minőségi? Mennyi bírnak? Többféle célközönség létezik, általában az árak azok, melyek megszabják a felhasználóknak, melyik mellett tegyék le a voksukat. Webáruházunkban nincs az a vásárló, aki ne tudná kedvező áron beszerezni többek között a Neo termékeket.  Ha még eddig nem találkozott a márkával, eláruljuk, hogy a Neo maga a valódi professzionalizmus. Olyan megbízható szerszámokat és kiegészítőket kínál, melyeket a tartósság, a precíz kivitel és a rendkívül magas minőség jellemez. Ezekben a termékekben garantáltan nem fog csalódni. Mivel most leginkább a munkavédelmi kabátokról van szó, eláruljuk, hogy szerencsére a Neo megalkotta a tökéletes darabokat, melyek nélkül soha többé nem fog munkába indulni, ha egyszer beszerzi őket.
Kínálatunk között megtalálja a Neo munkakabát azon típusát, mely 35% pamutot és 65% polyestert tartalmaz. Kiválóan alkalmas mindenféle munkához, ráadásul nem csak szakemberek, de a barkácsolás szerelmesei is beszerezhetik maguknak. Több évre lehet vele tervezni, nagyon strapabíró. Többfunkciós zsebekkel van ellátva, ahol könnyedén tárolhat csavarhúzókat, vagy bármilyen kisebb méretű szerszámot, mely szükséges a munkafolyamat közben. Garantált minőség, és megnyerő kivitelezés jellemzi. Ha úgy gondolja, ez a típus mégsem felel meg Önnek, bemutatjuk egyik kedvenc darabunkat, a Neo munkakabátot, mely prémium kategóriás. Ár-érték arányban tökéletes erre csak egyszer kell beruházni, mert hosszú éveken keresztül hű társra talál benne. Anyaga 100% pamut, ráadásul szakadásgátló anyagból készült. 

Egy munkavédelmi kabát nem csak kétkezi munkásoknak lehet az "eszköze", de a ház körüli munkáknál, kertészkedésnél, például ásásnál is hasznos lehet, hogy ne az utcai kabátunkat koszoljuk össze.

 

Szerezze be nálunk a legjobb védőruházatot!

Jó hír az, hogy webáruházunkban nem csak a munkavédelmi kabátokat találja meg, hanem érdemes szétnézni még a számos kiegészítő darab között is. A védőszemüvegeket, az arcvédőket, és többek között a munkavédelmi cipőket is megtalálja széles kínálatunk között. A biztonsághoz a tiszta és józan gondolkodás elengedhetetlen, ha valamilyen okból kifolyólag elgondolkozott már azon, hogy a dolgozók alkoholszintjét ellenőrizze, figyelmébe ajánljuk a profi alkoholszondáinkat. Nem is gondolná az ember, de nagymértékben hozzájárul ez a kis szerkezet a felelősségteljes munkavégzéshez.

 

Ha bármilyen kérdése lenne a vásárlást vagy a termékeket illetően, keresse fel munkatársainkat, akik készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!

Munkakabát, munkavédelmi kabát

Milyen munkavédelmi kabát lenne a legmegfelelőbb az Ön számára?

Kinek ajánlott munkavédelmi kabátot viselni?

Minden szakembernek és barkácsolni kedvelő illetőnek ajánlott saját maga érdekében munkavédelmi ruházatot, ezen belül munkavédelmi kabátot viselni. Védelmet nyújtanak és nagyon praktikusak.

Mire kell figyelni a munkavédelmi kabát vásárlása során?

Mindenképp legyen kényelmes, hiszen hosszú órákon keresztül viseli majd a ruhát. A munkafeltételeknek feleljen meg. Ha egyszerre több szerszámmal kell egymás után dolgoznia, érdemes több zsebes típust vásárolni. Ha nagyon igénybe lesz véve a kabát, akkor az anyaga legyen minél strapabíróbb, ha lehet szakadásmentes. Méretnek megfelelőt kell választani minidig, viszont ügyeljen arra, hogy ha télen a hidegben alá kell öltözni, akkor is kényelmes legyen.

Mitől véd a munkavédelmi kabát?

A munkavédelmi kabát a munka során bekövetkező külső hatások ellen nyújt védelmet. Ez a hatás lehet fizikai, kémiai, biológiai, vagy ezek összessége.