Keretszorító

Vannak olyan munkafolyamatok, melyeknél nem nélkülözhetőek az egy kézzel is használható keretszorítók. Egyik kézzel szorítjuk, másik kéz szabad az igazításhoz, munkához. A feszítendő tárgy stabil tartását teszi lehetővé a keretszorító, derékszögek vagy más formák megmunkálását biztosítja. Szinte bármilyen alakú tárgy szoros rögzítése lehetséges, nemcsak derékszög, de akár kör alakban is.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 990 Ft - 19 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
5 termék
5 termék

Keretszorító

Vannak olyan munkafolyamatok, melyeknél nem nélkülözhetőek az egy kézzel is használható keretszorítók. Egyik kézzel szorítjuk, másik kéz szabad az igazításhoz, munkához. A feszítendő tárgy stabil tartását teszi lehetővé a keretszorító, derékszögek vagy más formák megmunkálását biztosítja. Szinte bármilyen alakú tárgy szoros rögzítése lehetséges, nemcsak derékszög, de akár kör alakban is.

Keretszorítók a Profibarkácson

A Profibarkácson többféle keretszorítóból választhatja ki az ideális darabot, a Wolfcraft, Neo, Topex sarokszorítóiból, keretszorítóiból. Ezek szalagos megoldással rögzítik a munkadarabot, automatikus szalagfeltekerőjük pedig ideális a gyors előszorításhoz is.

A racsnis mechanizmusnak köszönhetően szabályozott szorítás lehetséges a kioldástól a teljes szorításig.

A szakemberek műhelyében kötelező egy erős keretszorító, de az ezermesterek műhelyében is ott a helye! Fadoboz összerakás, esetleg képkeret összeállítás, fiókragasztás vagy egyéb kisbútor összeállítás? Nem okoz nehézséget, ha kéznél van egy racsnis keretszorító.

Tipp: ha ajtókeretet építenél be, használj speciális ajtókeret beépítő szerszámot.

Wolfcraft keretszorítók

A Profibarkácson elkötelezettek vagyunk a minőségi kéziszerszámok a szerszámgépek iránt. Tudjuk, hogy színvonalas munkához megfelelő célszerszám kell, ami ráadásul strapabíró, megbízható és funkcionális.

A Wolfcraft keretszorítókat büszkén kínáljuk vásárlóinknak, hiszen a német gyártó több fronton is bizonyított az elmúlt 60 évben. Híres a minőségi szerszámgépeiről, szerszámgép kiegészítőiről, szorítóiról, szállító eszközeiről, műhelyfelszereléseiről.

A termékek kiválóak, bárhol megállják a helyüket. A profi szakemberek is gyakran választják a Wolfcraftot, a barkácsolók, ezermesterek pedig jól tudják, hogy hosszútávon kiszolgálja majd az igényeiket 1-1 Wolfcraft termék. Egyszer kell megvenni, és sokáig megelégedéssel használhatóak!

Keretszorító vagy szalagfeszítő, esetleg övszorító?

Mindegyik elnevezés ugyanarra az eszközre utal. A keretszorító vagy szorítópofás szalagfeszítő és az övszorító is hasonló funkcióra született.

A keretszorító lényegében a spanifer 4 műanyag sarokkal szerelt, egykezes változata. A sarkok leszerelésével kiválóan használható bármilyen áru leszorításához, akár tetőcsomagtartónál is.  Egyenletes és nagy erő fejthető ki a kézi szorító alkalmazása nélkül a sarkokra, ezáltal a test átlójára, a négy oldalra egyszerre.

A racsnis mechanizmus kontroll alatt tartott szorítást biztosít a folyamat elejétől a végéig. A rugalmas feszítőpofák biztosan, stabilan tartják a feszítendő tárgyat.

Keretszorító paraméterek, milyenek vannak

A keretszorítók racsnis megoldással, szalagos rögzítéssel működnek. Egyszerűen rá kell helyezni a szalagot a rögzítendő felületre (pl. 4 székláb) és a racsnis karral megfelelő erősségűre húzni.

A keretszorítók minimálisan térnek el egymástól, az alábbiakra érdemes figyelni:

  • szalag hossza: a legtöbb keretszorító 4 vagy 5 méteres szalaggal rendelkezik
  • szalag szélessége, vastagsága
  • sarkok anyaga (műanyag, esetleg fém, párnázott-e?)
  • fogantyú kialakítása, komfortja
  • szakítószilárdság

Keretszorítót nem vesz minden nap az ember, célszerű jó minőségűt választani, ami sokáig kiszolgálja a tulajdonosát.

Vásárlók kedvence a Wolfcraft 4 méteres szalagos szorító

A Wolfcraft szorítói első forgalomba kerülésük óta a vásárlók kedvencei Európa szerte. Nem véletlen, hiszen a csavarós szalagos keretszorítója csavaros szorító és gurtni hatékony ötvözete 4 műanyag sarokkal.

Nagyszerű társ bármilyen bútor ragasztásánál, képkeret, doboz, láda összefogatásánál. Egyenletes és nagy erő fejthető ki a sarkokra, az átlóra és a négy oldalra mindössze egy kis szerkezettel. 

4 méteres erős szalaggal gyártják.

A szorítón található trapézmenetes orsó és excenterkar alkalmazásával fokozatosan állítható be a feszítés.

Keretszorító házhozszállítással a Profibarkácstól

A Profibarkács teljes háztartását, garázsát, kerti szerszámosát vagy műhelyét felszereli minőségi szerszámokkal, gépekkel!

Nemcsak keretszorítókat, de asztalosszorítókat, egykezes és szalagos szorítókat is beszerezhet.

Válassza ki és rendelje meg házhozszállítással a kiválasztott termékeket! Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlóknak járó előnyöket, kedvezményeket!

Javasoljuk, iratkozzon fel a Profibarkács hírlevélre, hogy mindig elsőként értesíthessük az akciókról, kihagyhatatlan ajánlatokról. Ha pedig szívesen olvas szabadidejében, a Profibarkács Blogján érdekes és aktuális tartalmakat talál szerszám, barkács, kert kategóriákban.