Kantáros munkanadrág

Egy kantáros munkanadrágnál nem csak az a fontos, hogy praktikus legyen, hanem az is, hogy kéynelmes! Ez nagymértékben hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. Mindig válasszon évszaknak és időjárásnak megfelelő munkaruházatot, amiben perceknek tűnnek azok a munkaórák is, melyek kemény munkával telnek.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
6 590 Ft - 17 690 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Méret
Nem szerint
Termék státusza
Szűrés és rendezés
15 termék
15 termék

Munkaruha vagy védőruha? – segítünk eldönteni hogy a kantáros munkanadrág melyik!

Bár szorosan összefügg egymással a munkaruha és a védőruha fogalma, némi különbség azért, mégis fellelhető közöttük. Azt az öltözéket, melyet a munkavállaló munkavégzés során visel, munkaruhának hívjuk. A védőruházatot helytelenül bár, de gyakran emlegetik munkaruhaként. Tegyük tisztába, mit is jelentenek az elhangzott kifejezések.

Munkaruha: A tevékenységből adódó fokozott igénybevételtől, valamint a gyors elhasználódástól és a szennyeződésektől óvja meg a munkavállaló a saját ruháját ezzel a viselettel, vagy számos esetben, helyettesítik is vele. Jellemző tulajdonsága, hogy utcai viselésre nem alkalmasak, bár ebben az esetben is előfordul, hogy a kivétel erősíti a szabályt, hiszen a gyártók igyekeznek manapság, olyan darabokat a vásárlók elé tárni, ami nem csak kényelmes, de nagyon is hasonlít az utcai öltözékre. A webáruházunkban forgalmazott kantáros munkásnadrágok is a mai divat szerint lettek kialakítva.

Védőruha: A védőruha egyfajta egyéni védőeszköz. A munkavégzés során a munkavállaló találkozhat fizikai, kémiai, biológiai károsító hatásokkal, avagy ezek kombinációjával. A védőruházat megvédi a a munkavállaló testét és ezzel együtt az egészségét a veszélyeztető hatásokkal szemben. Szabványok és normák által meghatározott védelmi képességgel rendelkeznek.

 

A kantáros munkásnadrág, mint munkaruha

A kantáros munkanadrágnak az elsődleges célja, hogy helyettesítse a munkavállaló ruháját, vagy védje azt a szennyeződésektől. A munkáltatónak nem kötelező biztosítani, (belső szabályozásokban rendelkezhet ebben a témában) viszont alapelvként irányadó lehet, hogy ha a munka nagymértékű kosszal és szaggal jár, a munkavállaló ne a saját ruháit károsítsa, hanem a munkaadó biztosítsa a megfelelő munkaruházatot. Egy kantáros munkásnadrág viselése könnyebbé és kényelmesebbé teszi a munkával töltött órákat. Tudta-e Ön, hogy a munkaruhának, így a kantáros munkásnadrágnak is van úgynevezett kihordási ideje? Ha a munkáltató biztosítja a munkaruházatot, és a kihordási idő lejár, attól a pillanattól kezdve, a munkaruha átkerül a munkavállaló tulajdonába, azelőtt a munkaadó tulajdonát képezi. Viselése egyébként nem kötelező, ezért erről a munkáltató belső szabályzásban, azaz egy kollektív szerződés keretein belül rendelkezik.

 

A Neo termékek: Női és férfi kantáros munkanadrágok, karcsusított munkanadrágok

A Neo munkavédelmi termékcsaládot, rendkívül értékelik a fogyasztók. Pozitív elbírálást kapott a Neo női kantáros munkanadrág 80-240 is, kifejezve ezzel azt a tényt, hogy mindkét nem megtalálja a számításait akkor, ha a Neo márka mellett voksol. A Neo Tools-ról tudni kell, hogy következetesen jelöl ki új trendeket a munkaruhapiacon, bizonyítva, hogy a munkaruhának nem kell unalmasnak lennie. Jó példája annak, hogy nem zárja ki az esztétikát a minőség. Webáruházunk széles kínálata között megtalálja a Neo kantáros munkanadrág tengerészkék terepmintás Navy változatát, melynek anyaga 60% pamut és 40% poliészter. Az új ruhaszériák közül a harmadik a Camo Navy vonal. A természetes kék árnyalatok ihlette színeket kombinálja a halhatatlan terepmintával, mely kiválóan teljesít a munkában. Hasonlóan a Navyhoz, beszerezhetők nálunk a prémium termékek is. Ezek a darabok a legigényesebb felhasználóknak szánt ruhák. A modern dizájn ötvöződik a minőségi és professzionális utcai ruhákból ismert anyagokkal, illetve olyan fejlett technológiai megoldásokkal, mint például a Cordura megerősítések, az YKK cipzárak vagy a PrimaLoft bélések. Bátran merjük figyelmébe ajánlani a Neo munkanadrág karcsúsított (slim fit) munkanadrágot. Anyagát tekintve is a legjobbak közé sorolhatjuk, 60% pamutot, 37% poliésztert, és 3% elastane-t tartalmaz. Ami plusz pont esetében, hogy lecsatolhatók a szerszámzsebek, ami hozzájárul a hatékony és gyors munkavégzéshez. A szerszámzsebben egyébként a csavarok, csavarhúzók  és egyéb szereléshez használandó szerszámok is kényelmesen elférnek. Nálunk kedvező áron juthat hozzá a Neo 6 az 1-ben típushoz is, melynek anyaga 100% pamut, ami nagy tartósságot és szakadásállóságot biztosít. Sok munkavállaló kedvence, hiszen a levehetőek a szárai és a kántárja is, valamint rövidnadrágként, térdnadrágként és hosszúszárú nadrágként is lehet kantárral is és anélkül is használni. Szeretik még a fogyasztók a térdvédőt, illetve a multifunkciós, tágas zsebeket. Nem kell többé azon gondolkoznia, mi az, ami elfér Önnél, hiszen ezekbe a zsebekbe minden további nélkül el lehet tenni azokat az eszközöket, mint például a csillag-villás kulcsokat, melyek szükségesek a feladat elvégzéséhez. Minden szakember és barkácsoló elégedett a Neo kantáros munkaruha nadrág praktikusságával és kényelmével. Nagyon strapabíró, pamut és poliészter keverékéből készült az anyaga. Ezen a darabon is megtalálhatóak a többfunkciós zsebek, a bevarrt, rugalmas gumival ellátott kantárnak köszönhetően pedig még a súly és a nagy terhelés sem okoz különösebb problémákat használat közben.

 Kantáros munkanadrág

Ahogy Önnek is, számunkra is nagyon fontos a minőség, így ha eddig még nem tette, mindenképp szerezze be az új Neo kantáros munkásnadrágokat, hogy élvezetesebben teljen a munkaidő minden egyes perce. Ne feledkezzen meg az arcvédelemről sem, kiváló minőségű termékeket talál meg webáruházunkban. amire érdemes odafigyelni.  Kérdés esetén keresse fel munkatársainkat, akik a termékekkel és a vásárlással kapcsolatban egyaránt mindenben a segítségére lesznek.

 

Kantáros munkanadrágk anyaga

Ma már többféle anyag felhasználásával gyártják a legjobb minőségű munkaruházatokat. A webáruházunkban kínált munkanadrágok egy része farmerből készül, aminek a kényelem és a praktikum a fő jellemzője.  Alkalmas szinte minden tevékenységhez, gyalogláshoz, munkálatokhoz. A Neo farmer munkanadrágon több zseb is található, ami nagyban megkönnyíti a munkafolyamatokat. Itt meg kell említeni, hogy a farmer természetes pamutból áll és különleges technológiát igényel a gyártása. Természetesen többféle minőségű lehet maga a farmer anyag, de a Neo márka ruházatai magas minőségűek. Mivel a poliészter anyag nagyon népszerű a textiliparban, így a derekas munkásnadrágok gyártásánál is előkerülnek, mert nagyon jól megmunkálhatók és jól kombinálhatók a pamuttal. Egyik fő előnye, hogy kitűnő hőszigetelő képességük van és a legtöbb oldószerrel szemben nagy ellenállóságot mutatnak. Nem könnyű így kárt tenni bennük, ezért is szeretik a munkaruházatoknál használni.

 Kantáros, melles munkanadrággal kapcsolatos kérdések

 

A Neo 6 az 1-ben esetében mit jelent a CE tanúsítvány?

A CE jelölés igazolja, hogy a forgalmazott terméket a gyártó megvizsgálta és az megfelel az uniós szintű biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak.

Melyik munkásruha szériát ajánlják a klasszikus stílust kedvelőknek?

A klasszikus stílus kedvelői, biztosan meg lesznek elégedve a Denim széria darabjaival. Az időtlen farmeranyagra építő kollekció igazán tartós, praktikus és a kényelmes, nem beszélve a férfias stílusról.

A kantáros vagy a kantár nélküli munkásnadrág jobb választás?

Abszolút egyéntől függ, viszont a kantár funkcióját, jól ki lehet használni. Nem csúszkál le, tökéletesen védve van a derék, és nagyon kényelmesek ezek a darabok.