Zsebkés, bicska

A zsebkések és bicskák nem csak a szakemberek szerszámosládájából nem hiányozhatnak, de foglalkozástól függetlenül mindenkinek szüksége van 1-2 ilyen hasznos eszközre akár a háztartásban, autójában, garázsában. A Profibarkács webáruház több, mint 40 féle bicskát tart készleten, melyek között van műszaki kés, szerelőkés, többfunkciós kés, zsebkés, kertikés, oltókés és így tovább. Minden lehetőségre felkészültünk, számos kiváló ajánlatunk van Önnek!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 390 Ft - 23 090 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
41 termék
41 termék

A zsebkések, bicskák a legősibb szerszámok

A bicskák mindig is értéket képviseltek a magyarok életében, hagyományában, kultúrájában. A régi idők egyik alapvető eszköze, már őseink életmódjához, szokásaihoz, mindennapjaihoz is kötődtek. Számos magyar mondás, szólás maradt életben, amelyből lehet tudni, hogy a magyar nép egy „bicskás nép”, valóban az egyik legalapvetőbb és legősibb kézi eszközről van szó.  A régi időkben jóval kevesebb változata létezett, szinte ugyanazzal a bicskával végeztek el teljesen különböző feladatokat. Manapság a gyártók óriási választékot kínálnak bicskákból, zsebkésekből, az egyes feladatokhoz, funkciókhoz eltér a nyél, illetve az él kialakítása, formája.

A kések mindig is nélkülözhetetlenek voltak az ember számára, használta munkában, táplálkozásnál, védekezésnél egyaránt. A késipar a legrégebbiek közül való, ha minden igaz, Szegeden már az 1520-as években működött a  „késipar”.

zsebkés

Milyen elvárásoknak kell egy zsebkésnek megfelelni?

  • a kialakítása az adott feladathoz optimális legyen
  • strapabíró, rozsdamentes anyagból készüljön
  • markolata kényelmes, lehetőleg csúszásmentes legyen
  • praktikusan eltárolható legyen, esetleg összecsukható
  • a penge tartós és minél hosszabb ideig éles legyen

Műszaki, építőipari kések a zsebkések, bicskák között

Webáruházunkban a műszaki kések között is többféle típusból választhatja ki a legtetszetősebb darabot. Van, amelyik összecsukható, lepattintható pengével készült. A kétrészes penge kívülről egyenesen, belülről fogazott, ezzel is növeli a kés felhasználási módjait. Egy kézzel kinyitható, véletlen záródás elleni védelemmel. Erős acéltest, ergonomikus, eloxált burkolattal a hátsó részén beépített kábel csupaszító. Rozsdamentes acél penge és acél övcsipesz a kényelmes hordozásért és tartós használatért. A felhasználási lehetőségek tárháza rendkívül széles, ráadásul a cserélhető bitek lehetővé teszi, hogy a penge mindig a maximum élességgel vágjon!

Építőipari munkákhoz a Fiskars is kínál nagyszerű késeket, melyek magas minőségűek, extra tartós pengével rendelkeznek, kimondottan fokozott igénybevételre. Beépített élezővel ellátva, övre akasztható tokkal, és egy praktikus megoldással akár balkezesek számára is kényelmes használati lehetőséggel.

Neo multifunkciós szerszám 10 funkcióval a zsebkések, bicskák kategóriában

A NEO multifunkciós szerszámot külön kiemelnénk a zsebkések, bicskák kategóriában, mert valódi innovatív megoldás. Egy szerszámban 10féle funkció van összegyűjtve, pl. a legnépszerűbb PH2 csavarhúzó, a sok helyzetben nélkülözhetetlen éles késpenge, valamint a táborozáskor mindig szükséges doboz- és sörnyitó. Praktikus, a tárolást és hordozást megkönnyítő tartós poliamid szövet tokba csomagolva. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégít. Ez nemcsak zsebkés, annál jóval több, egy összeszedett, kompakt és megbízható multifunkciós megoldás a NEO-tól.

Különleges kialakítású kés a kacorkés

Webáruházunkban szénacél pengéjű kacorkéseket is rendelhet, melyek a kertészeti-szőlészeti-erdészeti munkáknál nélkülözhetetlenek. Ez egy enyhén ívelt, összecsukható, többfunkciós zsebkés. Használhatja a gyümölcsfáin a beteg ághelyek kivágására, pontos metszésre vagy a fák sebeinek elsimítására. Az igazi kertbarátoknak a Fiskars ráadásul újrahasznosított műanyagból készített nyéllel kínálja ezt az igazán éles és nem veszélytelen zsebkést.

Univerzális bicskát keres?

Ha nincsenek különleges elvárásai, de szeretne egy mindig kéznél lévő, jó minőségű és elfogadható áron elérhető bicskát beszerezni, a Topex univerzális 120 mm-es kése nagyszerű választás! A penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami hosszú élettartamot biztosít a szerszámnak. Az ergonomikus, csúszásmentes anyaggal bevont műanyag markolat biztosítja a kényelmet és a biztonságot a munkavégzés során. A bőrtok megkönnyíti a tárolást és a szállítást A TOPEX márka ezermestereknek készül.

Zsebkését, bicskáját válassza a Profibarkács ajánlataiból!

A Profibarkácson óriási a választék bicskákból, késekből vagy éppen sniccerekből. A legnagyobb gyártók megbízható és legpraktikusabb termékei vannak porondon, gondolunk itt a Yatora, vagy a Fiskars, Gerber, Neo, Top Tools, Extol, Wolfcraft, Proline vagy a Topex szuper ár-érték arányú késeire!

A hagyományos jellegű bicskákon túl akár egy multifunkciós eszközben is megszerezheti a kés funkciót, de ezek már jóval több helyzetben használhatók, hiszen sörnyitóként vagy éppen csavarhúzóként is képesek funkcionálni.

Van, aki a hagyományoshoz ragaszkodik és élezhető késre esik a választása, és van, aki szereti, ha mindig tűéles a penge élezés nélkül is, nekik valószínűleg a letörhető pengés lesz a befutó.

Webáruházunkban mindent megtalál, ami a háztartásban, a ház körül vagy a kerti munkák során kellhet, legyen az bármilyen kézi eszköz, gép, berendezés. A szakemberekre is gondolunk, számukra is a legtöbb szakmához megtalálhatók a professzionális ajánlataink.

Rendelje meg házhozszállítással és utánajárás nélkül az Öné lesz a kiválasztott bicska, zsebkés!

 

Zsebkéssel, bicskával kapcsolatos kérdések

  

Létezik olyan zsebkés, amivel esetleg sörös dobozt is lehet nyitni?

Igen, erre leginkább a multifunkciós zsebkések alkalmasak. Ezek funkcióban hasonlóak, késként, sörnyitóként, csavarhúzóként is funkcionálnak többek között.

Újrahasznosított anyagból készült bicskát forgalmaznak?

Igen, például a Fiskars termékei között többféle újrahasznosított műanyagból készült markolatú bicskát, kést is talál.

Balkezesek számára van kézreálló kés?

Ajánljuk Önnek a Fiskars kései közül azokat, amelyek egy speciális betéttel vannak ellátva, mely lehetővé teszi a kés elforgatását, hogy balkezesek számára is kényelmes és kézreálló legyen.