Robotgép

A multifunkciós robotgépek a háztartásokban is hódítanak, ugyanis az otthoni konyhai műveletek során rengeteg munkát levehetnek a vállunkról és nagyon sok időt takaríthatunk meg használatuk során. Egy ilyen géppel mindenki nyer, aki sokat süt-főz az imádni fogja, hogy mennyire megkönnyíti az életét. Aki pedig csak kevesebb időt tölt a konyhában az is nagyra fogja értékelni, hogy az időrabló feladatokat egyetlen gép végzi el helyette. De mindezek az előnyök csak akkor érvényesülnek maradéktalanul, ha igényeihez alkalmazkodó, megfelelő minőségű konyhai robotgépet választ magának. Ebben szeretnénk önnek a segítségére lenni ajánlatunkban szereplő konyhai robotgépeinkkel, hogy minden esetben a terveivel egyező végtermékkel kápráztathassa el családját, vendégeit.  

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
30 890 Ft - 45 890 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
3 termék
3 termék

Konyhai robotgép

A konyhai robotgép legfontosabb funkciója a keverés, melyet három különböző karral is végezhetünk. A dagasztókarral könnyedén összedolgozhatjuk a masszívabb kenyér vagy pizza tésztát. A kart úgy alakították ki, hogy a tésztánk szép ruganyossá álljon össze. A habverőkarral gyerekjáték a tökéletes tejszínhab, vagy tojásfehérje felverése. A süteményes karral, villámgyorsan gyúrható linzer vagy vajas tészta anélkül, hogy a kezünk melegétől olvadásnak indulna a vaj, így különösen omlós és ropogós végeredményt kapunk. Ki kell emelni, hogy a megfelelő végeredmény érdekében, mind a három kar tökéletesen illeszkedik a rozsdamentes tál formájához, így biztosak lehetünk abban, hogy a munkafolyamat során nem maradnak eldolgozatlan tésztarészek, melyek leronthatnák a végtermék élvezeti értékét.

 

A konyhai robotgép acél tálja

Minden általunk kínált konyhai robotgép esetében a rozsdamentes acéltál mérete úgy lett kialakítva, hogy alkalmas legyen egy nagyobb családi esemény, vendégség közönségének elegendő mennyiségű tészta kidolgozására. A rozsdamentes felület megkönnyíti a tál tisztán tartását és hozzájárul az eszköz időtállóságához.

 

Robotgépek alapfelszereltsége

A kínálatunkban szereplő összes robotgépünknél az alapfelszereltség részét képezi a fröccsenésvédő, amely egy egyszerű mozdulattal igény szerint felhelyezhető, vagy levehető. Ez a tartozék nem csak arra alkalmas, hogy megóvja ruházatunkat és konyhánkat a nem kívánt szennyeződésektől, hanem bizonyos konyhatechnológiai műveleteknél jelentősen megkönnyíti az életünket. Előfordulhat, hogy a tálban kevert, vagy dagasztott tésztát pihentetnünk kell és ez alatt meg kell kímélnünk a túlzott oxidációtól, vagy a huzattól. Mivel a fröccsenésvédő pontosan illeszkedik a tál pereméhez, nem kell külön bajlódnunk a tál letakarásával, vagy lefóliázásával.

Minden általunk kínált termék esetében az alapfelszereltség része a 6 sebesség és a turbó funkció. Ez nagyon fontos szempont, ugyanis a legtöbb tésztafajta esetében a különböző munkafázisok során eltérő fordulatszámon kell dolgoznunk ahhoz, hogy optimális eredményt kaphassunk.

Nem szokták kiemelni, de a konyhai robotgépeknél kiemelt szempont a stabilitás. Aki rendszeresen használt robotgépet, tapasztalnia kellett, hogy ha a keverőtál határ kapacitását megközelítő tésztamennyiséget kever a gép nagy fordulaton, akkor a nem kellő stabilitással rendelkező robotgépek „táncba” kezdenek a pulton és ha nem figyelünk könnyen a járófelületen köthet ki a tésztánk. Lund robotgépeink ebben a tekintetben is kiváló adottságokkal rendelkeznek, tapadókorongjaik, csúszásmentes lábakként funkcionálva, úgy lettek kialakítva, hogy nagyobb fordulatszámú működés mellett is megőrizzék a stabilitásukat.

robotgép

Nagyon praktikus kiegészítő a könnyen csatlakoztatható turmixgép, amely nagy segítségére lehet turmixok, shakek, smoothiek, vagy koktélok elkészítésénél. Ezzel a felszereltséggel a kínálatunkban szerplő Lund robotgép aprítóval, valamint a Lund robotgép 3 az 1-ben rendelkezik.

 

Robotgép húsdarálóval

Kínálatunkban talál olyan robotgép modellt is (Lund robotgép 3 az 1-ben - 1000W) amely acél húsdaráló kiegészítővel rendelkezik, mely nagyon könnyen csatlakoztatható a robotgép testéhez. Minden séf tudja, hogy a legjobb minőségű fasírtot, kolbászt, vagy hamburger húspogácsát csak a saját keverésből lehet előállítani. A húsdaráló kiegészítővel ellátott Lund konyhai robotgépével három különböző finomságban is ledarálhatja a kiválasztott húsfélét, hogy mindig úgy kerüljön az étel az asztalra, ahogyan azt megálmodta. Kolbász töltésére kifejezetten alkalmas, ugyanis kolbásztöltő tartozék is a felszereltség része.

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy minden említett kiegészítő, legyenek azok a különböző típusú karok, a fröccsenésvédő, vagy a húsdaráló és a turmix tartozékai mosogatógépben elmoshatóak, amivel megint csak időt és energiát takaríthat meg.

Kínálatunkban a Lund robotgépeit találhatja meg.

Gyakori kérdések a robotgépekkel kapcsolatban

 

Milyen keverőkarok tartoznak a Lund robotgépek alapfelszereltségéhez?

Az általunk kínált Lund konyhai robotgépek alapfelszereltségéhez három típusú keverőkar tartozik: dagasztókar, habverőkar, valamint süteményes kar.

Miért fontos a robotgépek stabilitása?

A konyhai robotgépeknél kiemelt szempont a stabilitás. Ha a keverőtál határ kapacitását megközelítő tésztamennyiséget kever a gép nagy fordulaton, akkor a nem kellő stabilitással rendelkező robotgépek „táncba” kezdenek a pulton és ha nem figyelünk könnyen a járófelületen köthet ki a tésztánk. Lund robotgépeink ebben a tekintetben is kiváló adottságokkal rendelkeznek, tapadókorongjaik, csúszásmentes lábakként funkcionálva, úgy lettek kialakítva, hogy nagyobb fordulatszámú működés mellett is megőrizzék a stabilitásukat.

Mire használhatjuk a húsdaráló kiegészítőt?

Fasírt, kolbász, vagy hamburger húspogácsa előállításához ideális eszköz.