Csavaros szorító

Közel 100 féle különböző csavaros szorító közül választhat, praktikus és hatékony munkát lehetővé tevő asztalos szorítóink között. A csavaros szorítók segítségünkre vannak, mikor a munkadarabot ideiglenesen, de stabilan le kell fogatni. Az asztalos szorítók között nemcsak csavaros szorítók, de racsnis szorítók, egykezes szorítók, C szorítók, keretszorítók is választhatóak a munkavégzés jellegéhez, a munkadarab specifikációihoz igazodóan.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 090 Ft - 27 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Markolat anyaga
Termék státusza
Szűrés és rendezés
96 termék
96 termék

Csavaros szorítók funkciója

Az asztalos szorítók lényegében az éppen munkálandó munkadarabot stabilan képesek lefogatni, akkor is, ha nincs a közelben plusz segítő kéz. Többféle asztalos szorító létezik és többféle méretben elérhetőek ezek a kéziszerszámok. Amikor fiókot kell összeszerelni vagy kisebb munkadarabokat asztalhoz rögzíteni, a csavaros szorító hatékony megoldást kínál! Asztalosműhelyekben számtalan feladat adódik, mikor a szorítók nélkülözhetetlen eszközök, ezért ott alapvető szerszámnak számítanak.

csavaros szorító

Csavaros szorítók méretezése

A csavaros szorítók méretezése egy fontos paraméter, mikor az ideális csavaros szorítót kell kiválasztani, ez mutatja meg, mekkora hosszúsággall rendelkeznek a pofák, ez befolyásolja, a szártól milyen mélységben nyúlva lehet vele erőt kifejteni. Az sem mindegy, mennyire tudjuk eltávolítani egymástól a szorító pofákat. Ezen múlik, mekkora tárgyat tudunk befogatni a szorítóba.

Csavaros szorítók anyaga

A csavaros szorítók anyaga általában edzett acél, kovácsolt acél és csúszásbiztos gumis vagy műanyag markolattal rendelkeznek. Vannak gyártók, akik a menetes szorítóikat különösen erős, préselt cinköntvényből gyártják, mely rendkívül erős, ellenálló, nagy erőbehatás esetén sem kell félni, hogy meghajlik.

Egy minőségi csavaros szorítót elég egyszer megvenni, aztán csak használni kell! Mindig törekedjen minőségi szerszámok, munkaeszközök, szerszámgépek beszerzésére, ezekre mindig számíthat, amikor munka van, megoldandó feladat!

Mit tud egy hatékony csavaros szorító?

A Profibarkácson is megrendelhető csavaros szorítók különböző anyagok vagy elemek ragasztásánál, rögzítésénél például asztalosipari, lakatosipari, modellezési, barkács munkáknál is kiválóan használhatóak. A nagy szorítóerő kiküszöböli a munkavégzés közbeni rezgéseket, elmozdulásokat. Általában edzett acél szorítókar, kopásálló szorítómechanizmus jellemzi a neves gyártók szerszámait.

A felső karon a minőségi daraboknál biztonsági talp van, nehogy elcsússzon vagy anyagsérülést okozzon a szerszám!

Hobbi Wolfcraft csavaros szorító

Webáruházunk kínálatában kiváló ár-érték arányú csavaros szorító elérhető a Wolfcrafttól, elsősorban hobbi célú felhasználásra, belépő szinten.

Kicsi, könnyen kezelhető és stabil fogást biztosít a Wolfcraft SC 80/150 csavaros szorító. Bútorok összeszerelésénél, kisebb munkadarabok asztalhoz rögzítésénél is használható, satuk vagy egyéb gépek is munkaasztalhoz rögzíthetőek vele. A felső kar biztonsági talpa megakadályozza az elcsúszást és az anyagsérülést. A feszítőkar hullámprofil kialakítású, ezért kivételesen erős fogást biztosít. Fejmérete 80 mm, szorítási mérete maximum 15 cm, a szár horganyzott és lyukprofil kialakítású, nem kell tartani a meghajlástól. Préselt cinköntvény karjai igazán ellenállóak, a talpkorong üvegszálas műanyag, nem karcolja a munkadarabot, de ellenáll a nagy nyomásnak. Markolata kényelmes fogást biztosító tömörfa.

Yato professzionális csavaros szorítók

A Yato menetes szorítói között fellelhetőek a professzionális felhasználási célokra tervezett csavaros szorítók többféle méretben, gumi markolattal. Miközben használja ezt a profi szorítót, a beszorított faanyagok teljesen védettek a mechanikai sérüléstől a puha befogórésznek köszönhetően. Asztalosműhelyekbe, gyakori felhasználásra ajánlott kéziszerszámok!

Menetes szorítók széles választéka a Profibarkácson

Nálunk nemcsak asztalos szorítókat, de szorító kiegészítőket is beszerezhet nagyszerű áron, házhozszállítással! Jól jöhet egy tolóadapter vagy egy felturbózott, kétirányból is működtethető szorító!

Sokféle helyzet adódhat a munkavégzés során vagy a mindennapi életben, amikor adott tárgyat, munkadarabot, alkatrészt rögzíteni kell valahol. Ezek az eszközök a különböző célú stabil rögzítést teszik lehetővé.

Elkötelezettek vagyunk a minőségi szerszámok és gépek iránt és tudjuk, hogy színvonalas munkát megbízható célszerszámmal lehet végezni! Ezért tartjuk a kínálatban a Wolfcraft, Extol, Yato, Top Tools, Neo, Topex, Proline csavaros szorítókat, hogy a barkácsolóktól az ezermestereken át a professzionális igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlói előnyöket! Ha pedig szívesen olvas érdekes tartalmakat szerszám, szerszámgép, ház, kert, barkácsolás témakörben, kövesse figyelemmel Blogunkat!

Gyakori kérdések csavaros szorító vásárlása során

 

Milyen szorítót rendeljek, ha egyedül kell több fiókot összeszerelnem?

Csavaros szorítót ajánljuk, a hobbi szintű termékek néhány ezer forinttól elérhetőek a webáruházban.

A csavaros szorító hosszúsága mit jelent?

Azt mutatja meg, mekkora hosszúságúak a pofák, a szártól milyen mélységben nyúlva lehet erőt kifejteni velük.

A csavaros szorítók acélból készülnek?

Egyes termékek igen, de például préselt cinköntvény alapanyagú is elérhető a Profibarkácson a Wolfcrafttól.