Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló

  Álláshirdetések

  Nem akármilyen munkát keresel?

  Gyere és dolgozz egy szuper csapatban!

   

  Amiben mi mások vagyunk

  Kollégáink véleménye  JELENLEG NYITOTT POZÍCIÓINK DEBRECENBEN 

  A csapatunkat folyamatosan bővítjük, hisszük, hogy nem csak akkor lehet szuper csapattagot találni, amikor keresünk, hanem amikor elhozza az élet a találkozást. Debreceni álláshirdetéseinkhez. Így jelentkezési határidő nincs, kezdés pedig az épp nyitott lehetőségek alapján.

  Nagykereskedelmi értékesítő munkatárs

  Nagykereskedés nagy feladatokkal. Kezeld legújabb üzletágunkat! (szerszamnagykereskedes.hu)! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Online marketing menedzser

  Kreatív vagy? Bárkit képes vagy meggyőzni egy jó vételről? Készen állsz egy legendás kampányra? Ötletelj, válósítsd meg és elemezz! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Értékesítő munkatárs

  Képes vagy eladni bármit? Főbb feladatod a bejövő "meleg" hívok kezelése. Problémakezelés, kiegészítő termékek ajánlása és a legfontosabb, egy újabb elégedett ügyfél szerzése.  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Ügyfélszolgálati munkatárs

  Csörög a telefon, ki lehet az? Persze, hogy egy vásárló. Vedd fel, kezeld profihoz méltóan, hogy megkapja a számára szükséges információkat! Jól bánsz az ügyfelekkel? Magas a monotonitás tűrésed? Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Termékmenedzser

  Webáruházunkban sok ezer termék található, a feladat ezek és az új termékek "csinosítása", paraméterek, technikai adatok keresése, szűrőrendszerbe integrálása, szexi termékleírások írása, képek, videók keresése, beillesztése. Mondd el barkácsnyelven a technikai adatokat!  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Csomagoló munkatárs

  Beérkezett a rendelés, gyerünk a raktárba! Készítsd össze vásárlóink csomagjait! Reméljük imádsz pörögni és a koncentrálóképességed is a toppon van, szükséged lesz rá. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Bevételező munkatárs

  A beszerző csapattag által megrendelt és beszállítókkal leegyeztetett bejövő árurendelések átvétele, ellenőrzése, majd polcok feltöltése a feladat. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Vezetői asszisztens

  Relatíve sokrétű munkakör, minden ami az ügyvezetőt segíti, kimutatások készítése, határidők ellenőrzése, szabadságok kezeleése, szerződések előkészítése, ügyintézés. Légy precíz, szeresd a számokat és imádd az excelt!

  Szövegíró

  Kifejezetten egyetemista fiatalokat keresünk rugalmas, otthon is végezhető szövegírói feladatokra. Előre meghatározott szabályok alapján kategórialeírásokat és egyéb szövegeket kell majd írnod. Darabszámos elszámolásban fogunk veled együttdolgozni. Akkor és ott csinálod, amikor csak szeretnéd, mi csak egy havi minimum darabot várunk el és hogy minőségi munkát végezz. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Barkács nagykövet

  Imádsz tevékenykedni a műhelyben? Mindent is megszerelsz? Úgy gondolod, hogy esztétikusan be tudnál mutatni egy szerszámot videón keresztül. Jelentkezz hozzánk nagykövetnek és mi mindig a legjobb újdonságokat adjuk a kezedbe! 

  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!