Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló

  Álláshirdetések

  HELLO, KEDVES ÁLLÁSKERESŐ! A LEGJOBB HELYEN VAGY!

  Lehet pontosan Téged keresünk!


  JELENLEG NYhttps://profibarkacs.hu/nagyker-ertekesitoITOTT POZÍCIÓINK DEBRECENBEN

  A csapatunkat folyamatosan bővítjük, hisszük, hogy nem csak akkor lehet szuper csapattagot találni, amikor keresünk, hanem amikor elhozza az élet a találkozást. Debreceni álláshirdetéseinkhez Így jelentkezési határidő nincs, kezdés pedig az épp nyitott lehetőségek alapján.

  Nagykereskedelmi értékesítő munkatárs

  Főbb feladatod a nemrég indult online szerszám nagykereskedelmi üzletágunk kezelése. (szerszamnagykereskedes.hu) Tehát meglévő ügyfelek kezelése, új ügyfelek keresése és konvertálása partnerré, segítségnyújtás, termékinformáció, kapcsolatépítés, szerződéskötés, rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatás és relatíve minden, ami ahhoz szükséges, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudjon felnőni ez az ágazatunk. Ha szeretsz eladni, élvezed a profit gyártást, és szeretsz felelősséget vállalni magadért, akkor ez a Te helyed! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Online marketing menedzser

  Mivel a Profibarkács elsősorban webáruház és csak másodsorban offline üzlet ezért kiemelt fontossággal bír, hogy miként folytatjuk az online kommunikációnkat. Legfontosabb feladataid a vevőszerző kampányok megtervezése, lefolytatása, mérése lesz. Ezen felül pedig segítesz minden online kommunikáció kialakításában, aminek során az érdeklődőből vevő lesz, majd az egyszeri vevőből visszatérő vásárló. Itt kiteljesedhetsz a munkádban, nem szabunk gátat a kreativitásodnak és annak sem, hogy milyen eszközöket és hogyan használhatsz! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Értékesítő munkatárs:

  Főbb feladatod a bejövő "meleg" hívások,megkeresések, ajánlatok lekezelése, kiegészítő termék ajánlás, helyettesítő termék ajánlás, kiegészítő szolgáltatás ajánlás. Továbbá a fizikai boltunkba érkező vevők kezelése, termékajánlás, kasszakezelés és személyes átvételek lekezelése. Ami pedig az extra jövedelmet jelenti a "hideg vagy félhideg" hívások (tehát meglévő kihűlt, vagy új ügyfelek) kezdeményezése, majd konvertálása vevővé. Ha szeretsz eladni, élvezed a profit gyártást, és szeretsz felelősséget vállalni magadért, akkor ez a Te helyed! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Ügyfélszolgálati munkatárs:

  Kezeled a bejövő telefonokat, ha kell értékesítesz, helyettesítőt ajánlasz fel, megérted az ügyfél problémáját, ha kell elmondod ugyanazt, mint ami az oldalon is fenn van, ha kell reklamációt kezelsz, a lényeg, hogy az ügyfélnek mindig igaza van és arra töreksziel, hogy az ügyfél mosolyogva és megelégedve tegye le a telefont. Ha magas a türelmed és a monotinitás tűrésed, imádsz sokat telefonálni és érdekes ügyfeleket megismerni, akkor ez neked való! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Termékmenedzser: 

  Webáruházunkban sok ezer termék található, a feladat ezek és az új termékek "csinosítása", paraméterek, technikai adatok keresése, szűrőrendszerbe integrálása, szexi termékleírások írása, képek, videók keresése, beillesztése. Ha eltudod mondani barkácsnyelven a technikai adatokat és ezt mind érthető írásos, rövid tömör megfogalmazásban megjeleníteni a termék adatlapon akkor ez a az állás neked való!  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Csomagoló munkatárs: 

  A webáruházba beérkezett és teljesíthető rendelések összeszedése kiszedési jegyzék alapján szedőkocsira szeded, majd megfelelő méretű dobozba teszed. Pörgős, fiatalos munka, ha dolgoztál már raktárban és azt szeretted akkor jelentkezz. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Bevételező munkatárs: 

  A beszerző csapattag által megrendelt és beszállítókkal leegyeztetett bejövő árurendelések fizikai átvétele, ellenőrzése, majd polcok feltöltése a feladat. Pontosságot és precízitást igényel, hiszen rajtad áll, hogy a vállalatirányítási rendszerben látható a valóságnak megfeleljen. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

   

  Vezetői asszisztens:

  Relatíve sokrétű munkakör, minden ami az ügyvezetőt segíti, kimutatások készítése, határidők ellenőrzése, szabadságok kezeleése, szerződések előkészítése, ügyintézés. Légy precíz, szeresd a számokat és imádd az excelt, legyél kedves és türelmes, de egyben határozott. A vezető jobb keze leszel, így ez egy kiemelten bizalmi pozíció. 

   

  Szövegíró

  Kifejezetten egyetemista fiatalokat keresünk rugalmas, otthon is végezhető szövegírói feladatokra. Előre meghatározott szabályok alapján kategórialeírásokat és egyéb szövegeket kell majd írnod. Darabszámos elszámolásban fogunk veled együttdolgozni. Akkor és ott csinálod, amikor csak szeretnéd, mi csak egy havi minimum darabot várunk el és hogy minőségi munkát végezz. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

  Barkács nagykövet

  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!