Az EUR árfolyam zuhanása miatt áremelések várhatóak! Javasoljuk, hogy ne halogasd a vásárlást!

H-P: 8:00-16:00

+36-1-323-77-21

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Álláshirdetések

Nem akármilyen munkát keresel?

Gyere és dolgozz egy szuper csapatban!

 

Amiben mi mások vagyunk

Kollégáink véleményeJELENLEG NYITOTT POZÍCIÓINK DEBRECENBEN 

A csapatunkat folyamatosan bővítjük, hisszük, hogy nem csak akkor lehet szuper csapattagot találni, amikor keresünk, hanem amikor elhozza az élet a találkozást. Debreceni álláshirdetéseinkhez. Így jelentkezési határidő nincs, kezdés pedig az épp nyitott lehetőségek alapján.

Nagykereskedelmi értékesítő munkatárs

Nagykereskedés nagy feladatokkal. Kezeld legújabb üzletágunkat! (szerszamnagykereskedes.hu)! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Online marketing menedzser

Kreatív vagy? Bárkit képes vagy meggyőzni egy jó vételről? Készen állsz egy legendás kampányra? Ötletelj, válósítsd meg és elemezz! Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Értékesítő munkatárs

Képes vagy eladni bármit? Főbb feladatod a bejövő "meleg" hívok kezelése. Problémakezelés, kiegészítő termékek ajánlása és a legfontosabb, egy újabb elégedett ügyfél szerzése.  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Ügyfélszolgálati munkatárs

Csörög a telefon, ki lehet az? Persze, hogy egy vásárló. Vedd fel, kezeld profihoz méltóan, hogy megkapja a számára szükséges információkat! Jól bánsz az ügyfelekkel? Magas a monotonitás tűrésed? Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Termékmenedzser

Webáruházunkban sok ezer termék található, a feladat ezek és az új termékek "csinosítása", paraméterek, technikai adatok keresése, szűrőrendszerbe integrálása, szexi termékleírások írása, képek, videók keresése, beillesztése. Mondd el barkácsnyelven a technikai adatokat!  Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Csomagoló munkatárs

Beérkezett a rendelés, gyerünk a raktárba! Készítsd össze vásárlóink csomagjait! Reméljük imádsz pörögni és a koncentrálóképességed is a toppon van, szükséged lesz rá. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Bevételező munkatárs

A beszerző csapattag által megrendelt és beszállítókkal leegyeztetett bejövő árurendelések átvétele, ellenőrzése, majd polcok feltöltése a feladat. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Vezetői asszisztens

Relatíve sokrétű munkakör, minden ami az ügyvezetőt segíti, kimutatások készítése, határidők ellenőrzése, szabadságok kezeleése, szerződések előkészítése, ügyintézés. Légy precíz, szeresd a számokat és imádd az excelt!

Szövegíró

Kifejezetten egyetemista fiatalokat keresünk rugalmas, otthon is végezhető szövegírói feladatokra. Előre meghatározott szabályok alapján kategórialeírásokat és egyéb szövegeket kell majd írnod. Darabszámos elszámolásban fogunk veled együttdolgozni. Akkor és ott csinálod, amikor csak szeretnéd, mi csak egy havi minimum darabot várunk el és hogy minőségi munkát végezz. Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Barkács nagykövet

Imádsz tevékenykedni a műhelyben? Mindent is megszerelsz? Úgy gondolod, hogy esztétikusan be tudnál mutatni egy szerszámot videón keresztül. Jelentkezz hozzánk nagykövetnek és mi mindig a legjobb újdonságokat adjuk a kezedbe! 

Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

Beugrós munkatárs

Egyetemistaként elfoglalt vagy, nincs időd teljes munkaidőben dolgozni, de jól jönne pénzkereseti lehetőség? Segíts be nekünk, amikor ráérsz!

Részletekhez és jelentkezéshez kattints ide!

 

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!