Telefonos és chates ügyfélszolgálatunk ma sajnos nem elérhető! Emailben igyekszünk mindenre válaszolni, kérünk benneteket, legyetek felénk türelemmel.

H-P: 8:00-16:00

+36-1-323-77-21

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kézi gyalugép állvány

Azok, akik már rendelkeznek elektromos kézi gyaluval előbb vagy utóbb szükségük lesz kiegészítő tartozékok vásárlására is, hogy még jobban megkönnyítsék a fa megmunkálásával járó feladatokat. Ilyen kiegészítő termék a kézi gyalugép állvány is, amelyet megtalálhat webáruházunkban.


1termék11
1termék11

Kézi gyalugép állvány márkák

Először is nézzük pontosan milyen márkájú asztali állvány található meg kínálatunkban.

A Hecht márkanév alatt olyan termékeket gyártanak, amelyek nem ismernek lehetetlent, ha kerti, barkács vagy éppen földmunkával van dolgunk.

Gyalugép állvány

Ez a cég Csehországban kezdte meg pályafutását 1994-ben és azóta már Európa számos pontján megtalálhatóak, köztük Magyarországon is. A cég 26 éves pályafutása alatt számos szakmai díjat és elismerést is elnyert. Így biztosak lehetünk abban, hogy magas minőségi terméket kapunk elérhető áron, ami igaz a nálunk megvásárolható kézi gyalugép állványra is.

Ahhoz, hogy tudjuk mire is használhatjuk a Hecht kézi gyalugép állványt, előszőr is beszélnünk kell röviden a kézi gyalukról.

Tudtad, hogy sarokcsiszolóhoz, flexhez is tudsz állványt venni? Nézz szét sarokcsiszoló állvány kínálatunkban!

A gyalugép a profi barkácsolók ajándéka

A barkácsolók és ácsok már nagyon régóta használnak gyalut a fa megmunkálásához kezdetben a kézi gyalut használták, ám a gépiesedés korszakában előkerült az igény egy olyan gyalu típusra, ami a barkácsolók és ácsok munkáját nagyban megkönnyíti. Ekkor jelentek meg az első elektromos kézi gyalugépek , amik már nagyban elősegítették a felhasználók munkáját.

Az idő előrehaladtával ahogy a technika fejlődött úgy jelentek meg újabb és újabb igények így ezek a gépek is egyre több feladatra lettek alkalmasak. A mai gyalugépek a fa felületének simára gyalulásán kívül már képesek a sarkozás és hornyolás feladatának elvégzésére is, valamint a jobb kategóriák már rendelkeznek porszívó kivezetéssel, amihez akár a hozzá tartozó forgács tároló zsákot is hozzárögzíthetjük így munkánk nem csak profi, de kényelmes is mivel a forgács takarításával sem kell foglalkoznunk.

A barkácsolók nagyon jól tudják egy gyalu nélkülözhetetlen eszköze a gépparknak mivel a faanyagunk csak ezzel lesz sima, szálkamentes. A Hecht nagyon jól tudja milyen gép kell egy ilyesfajta munkához.

Webáruházunkban megtalálhatják a barkácsoláshoz szükséges eszközök hatalmas tárházát, olyan termékekkel, amik ön műhelyében is elengedhetetlenek! Ilyen alap eszköz egy minőségo kompreszor.

 

Kínálatunkban a Hecht 1790 kézi gyalugéphez találhatsz megfelelő asztali állványt.

A Hecht 1790 elektromos kézi gyalugép a maga 900 W-os teljesítményével a nehezebb munkálatokhoz is kiválóan alkalmas 3mm fogásmélységig. Kétoldali forgácskidobásra képes, ez a munkahelyzettől függően jobbra vagy balra történhet. Ergonomikus markolatának köszönhetően kényelmesen elfér a kezünkben. Súlya mindössze 2,8kg így a munkavégzés nagyon könnyű vele. Ha rendelkezzünk egy ilyen géppel már a gyalulás gyerekjáték számunkra. Bár vannak olyan helyzetek amikor már a faanyagunk olyan méretű, hogy egy kézi gyaluval a megmunkálása nagyon nehézkes lenne. Erre kínál nagyszerű megoldást a Hecht asztali állványával, amit ehhez a nagyszerű géphez kínálnak.

Amennyiben olyan szemszögből nézzük, hogy szükségünk lenne egy gyaluasztalra de a rendelkezésre álló hely nem elég egy ilyen nagy gép beszerzéséhez és hajlandóak vagyunk minimális kompromisszumot kötni akkor a gyaluállványt számunkra találták ki, ami egy típusmegfelelő kézi gyaluból pillanatok alatt egy gyaluasztalt varázsol.

Nézzük is a kézi gyalugép állványt részletesebben!

A kézi gyalugép állvány nagyszerű előnyei, amelyekkel könnyebb a munkavégzés

Ezzel az állvánnyal a gyalugép biztonságos rögzítése biztosított így nem kell azon aggódnunk, hogy a gyalugép egy munkafolyamat közben kiesik az állványból és ezzel balesetveszélyes helyzetbe kerülünk.

Ezzel a termékkel gyorsan és egyszerűen csinálhatunk kézi gyalunkból egy profi asztali gyalut.

A termék súlya szinte elhanyagolható így nem kell azon aggódnunk hogyha át kell helyeznünk a terméket, hogy hogyan fogjuk ezt megtenni.

A termék robosztus vasváza megvédi az állványt és a gépet is a külső mechanikai hatásokkal szemben.

A tartólemezen található 4 csavarlyuk a biztonságos rögzítésben nyújt segítséget. Ezzel a termékkel kézi gyalunk sokoldalú alkalmazási lehetőségeit bővítjük ki.

Hasznos új funkciók a gyalu állványhoz

Az állványon megtalálhatunk több olyan funkciót, amit munkánk során nagyon hasznosnak fogunk találni.

Az egyik ilyen funkció a gyalugép indító gombjának biztosítókarja. Pár egyszerű mozdulattal az indítógombot tudjuk biztonságosan rögzíteni így gépünk számára a folyamatos működés biztosított. Kioldása szintén gyerekjáték, amint befejeztük munkánkat egy kar elmozdításával a rögzítés megszüntethető.

Kialakításának köszönhetően könnyen hozzáférhetünk a mélységállító karhoz.

A termék rendelkezik egy maróél védővel, ami meggátolja, a véletlenszerű maróélhez való hozzányúlást ezzel lecsökkentve az esetlegesen bekövetkező sérülések kockázatát.

A gépünket egyszerűen tudjuk majd csatlakoztatni ehhez az állványhoz.

Az állvány kialakításának köszönhetően a porszívó könnyen csatlakoztatható gépünkhöz, így munkánk kevesebb kosszal jár.

Ha ezt a terméket választod biztos lehetsz abban, hogy minőségi terméket kapsz kedvező áron, amivel a munkával töltött idő csak úgy repül.

Ha bármilyen kérdésed lenne kérjük fordulj hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésedre.

 

Gyakran felmerülő kérdések kézi gyalugép állvánnyal kapcsolatban

 

Mire használható egy gyaluállvány?

Arra, hogy a gyalunkat pillanatok alatt asztali gyaluvá alakítsuk át.

Minden gyaluhoz alkalmazható az állvány?

Sajnos a termék nem univerzális, a mi webáruházunkban található állvány a Hecht 1790-es gyalugéppel kompatibilis.

Vállalnak-e garanciát a termékre?

Természetesen az általunk forgalmazott állványra 24 hónap garanciát vállalunk.

Szűrés
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!